Молитви про Боже забезпеченні, фінансової мудрості і про захист фінансів. Читайте з вірою

Господи, спаси мене від фінансових негараздів Твоєю безмежною силою. Дякую Тобі за те, що Ти йдеш зі мною і що ця проблема буде рішуче переможена.

Молитва про фінансову мудрість

Могутній Бог, Твоє слово говорить, що мудрі мають багатство і розкіш, а дурні витрачають все, що отримують. Батько, я поважаю гроші, але зараз у мене проблеми з фінансами. У мене посуха, мені не вистачає фінансів. Мені потрібно диво.

Я молюся, щоб Ти зробив чудо в моєму житті, щоб я міг бути подібний до мудрого, що володіє багатством і розкішшю. Чи не для того, щоб я міг похвалитися багатством і розкішшю, а для того, щоб прославити Тебе своїм багатством і розкішшю. Амінь.

Молитва про Боже забезпеченні

Святіший Отець, благословенні ті, хто вірить в Тебе і зробив Тебе своєю надією і довірою. Я довіряю Тобі, я вкладаю в Тебе свої фінанси, тому що в Тобі я впевнений. Я буду подібний до дерева, посадженого на березі річки, з корінням, що йдуть глибоко в воду.

Мене не буде турбувати тиск або довгі місяці фінансової посухи. Я не буду хвилюватися, тому що я ніколи не перестану приносити плоди, і коли я вкоренилися в Тобі, я ніколи не буду. Моє фінансове диво вже обіцяно. Амінь.

 ""

Молитва руками Бога

Дорогий Господь, Ти мій пастир, і з Тобою я ні в чому не потребую. Мої фінанси зараз здаються поганими, але Твоє слово говорить, що з тобою мені нічого не знадобиться! Як мій пастир, Ти забезпечиш і забезпечив мене всім, що мені потрібно, щоб вижити.

З Тобою про мене подбають! Неважливо, що написано на моєму банківському рахунку. Неважливо, якими здаються мої обставини. З Тобою у мене не буде нестачі. Мої фінанси в ваших руках. Моє чудо у Твоїх руках. Амінь.

Зміцни мене – молитва

Будівельник за все, спаси мене від фінансових негараздів Твоєї безмежної сили. Дякую Тобі за те, що Ти йдеш зі мною і що ця проблема буде рішуче переможена. Я молюся, щоб Ти не тільки витягнув мене з цієї діри, а й зміцнив мене в фінансовому відношенні, щоб я перебував в безпечному місці.

Дайте мені можливість бути кредитором, а не позичальником. Допоможи мені нікому нічим не бути зобов’язаним, крім любові. Амінь.

Молитва про захист фінансів

Батько світла, я кличу до Тебе з темного місця. Своїми власними зусиллями я абсолютно безпорадний, щоб вибратися з безрадісного фінансового майбутнього. Будь моєю опорою, де мені не потрібно турбуватися про гроші. Проведіть чудо в цій ситуації, тому що Ви мій провайдер.

Упевнений, що побачу зростання своїх фінансів. Перетвори мою нестачу і недостатність в достаток і достаток. Нехай я зможу благословити інших своєю плідністю. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.