Молитви про зцілення хворих членів сім’ї, друзів, а також про прощення гріхів

Господь - Ти віддаєш наказ про зцілення і порятунку нас від вірної смерті.

Молитва про зцілення хворих членів сім’ї та друзів

Господь Ісус, спасибі, що любиш [ім’я людини, яка потребує зцілення]. Я знаю, що Ти ненавидиш те, що їхня хвороба робить з ними та мною. Я прошу, щоб Ти зцілив цю хворобу, щоб у Тебе було співчуття до одужання від усіх хвороб. Твоє слово говорить в Псалмі 107: 19 – 20, що, коли ми закликаємо Тебе до Вічного, Ти віддаєш наказ про зцілення і порятунку нас від вірної смерті. У Біблії я читав про чудесне зцілення і я вірю, що Ти все ще зціляєш таким же чином і сьогодні.

Я вірю, що немає хвороби, яку Ти не можеш вилікувати після того, як Біблія говорить про те, що Ти воскрешаєш людей з мертвих, тому я прошу Твого зцілення в цій ситуації. Я також знаю зі свого досвіду життя на землі, що не всі зцілюються. Якщо це станеться і зараз, тоді будь добрий до мого серця, допоможи мені зрозуміти Твій план і допоможи мені радіти небесам. Боже, я дякую Тобі, що [ім’я людини, яка потребує зцілення] належить Тобі та що Ти контролюєш все, що відбувається від нашого першого вдиху до нашого останнього подиху. Амінь.

Молитва про зцілення болю

Батьку, допоможи мені знову зосередитися на Тобі. Я знаю, що мені потрібно перестати думати про мої рани та розчарування. Допоможи мені бути вірним в молитві та вселити в себе надію. Нехай Святий Дух спрямовує, втішає і зміцнює мене. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про прощення

Дорогий Бог, я прошу вибачення за мій гріх. Я ______________ (що ви зробили), який був гріхом проти Тебе, а також гріх проти __________ (кого ви образили). Будь ласка, допоможи мені відмовитися від цієї поведінки. Я почну ________________ (як ти змінишся) замість того, що я зробив. Будь ласка, прости мене і допоможи мені вирости в моїх відносинах з Тобою і _________, (людина, який я завдав болю). Дякую за Твою любов і милосердя. Спасибі, що пробачив мені і вирішив забути мій гріх. В ім’я Ісуса, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.