День Анни: найвідоміші акторки з цим красивим ім’ям і як склалася їхня доля

Це жінки, які цінують справедливість і доброту. Анни домагаються успіху у своїй професії артиста. Вони люблять виступати на публіці та постійно спілкуватися.

Сьогодні 22 грудня вшановують іменинниць. Вони святкують свій День Ангела. Хто є найпопулярнішими володарками цього імені?
Ще з давніх-давен вважається, що жінки з ім’ям Анни володіють харизматичністю. З них виходять хороші артисти, які привертають до себе аудиторію.

Це жінки, які цінують справедливість і доброту. Зважаючи на ці якостей Анни домагаються успіху у своїй професії артиста. Вони люблять виступати на публіці та постійно спілкуватися.

У сімейних відносинах Анна добра, чуйна, вірна й віддана дружина. Вона багато прощає своїй коханій людині.

Анна Самохіна

 "" Анна Самохіна – одна з найпопулярніших актрис і була першою красунею в радянському кінематографі. Вона зіграла найвідоміші ролі в кінофільмах: “В’язень замку Іф”, “Дон Сезар де Базан”, “Злодії в законі”.
У дитинстві Анна жила дуже бідно, вона чесно зізнавалася, що хотіла вирватися з того бідного і безпросвітного життя в якому знаходилася її сім’я з вічно п’яним батьком.
Тому дівчина прагнула вирватися з цього застійного світу життя. Вона пішла в музичну школу і мріяла потрапити на сцену. Анна вже в той час відрізнялася чуттєвістю і красою.
Ходила в музичну школу, мріяла про сцену. Немов на противагу жахливому оточенню, природа наділила дівчину чуттєвої, зворушливою красою.
І вона домоглася того, чого прагнула – стала актрисою.

У 1989 році Анна вже грала в театрі ім. Ленінського комсомолу в Петербурзі, і знялася в кінофільмах: “Зроби мені боляче”, “Пристрасті за Анжелікою”, “Бульварний роман”, “Колесо кохання”. У 2000-х роках артистка знялася в телесеріалах “Чорний ворон”, “Бандитський Петербург” та інших.
Другим чоловіком у неї був Дмитро Коноров. Вони відкрили ресторани: “Граф Суворов”, а також “Поручик Ржевський”. Втретє вона вийшла заміж за Євгена Федорова, але потім розійшлася.

Анна Самохіна померла від раку шлунка в хоспісі селища Парголово Виборзького району Пітера. Поховали її на Смоленському православному кладовищі Санкт-Петербурга. Її дочка Олександра згодом стала актрисою.

Анна Стен

 "" Батьком Анни, був танцюрист і він працював в театрі. Мама Анни було шведка. Коли Анна була маленька, любила займатися танцями та брала уроки музики на піаніно. Коли батька не стало Ганні, довелося працювати офіціанткою, потім вона почала грати в аматорському театрі. Коли їй було 15 років її побачив К. С. Станіславський і допоміг їй визначитися в Московську кіно академію.

Кар’єра Анни в Радянському Союзі пішла в гору. Її запросили на головну роль в 1927 році та знялася у Барнета в кінофільмі “Дівчина з коробкою”. Потім в 1928 році були перші ролі в кінофільмах: “Земля в полоні”, “Мій син” і “Білий орел”, який знімав Яків Протазанов.

Переїзд до Європи

Деякі ранні фільми Стен демонструвалися в іноземному прокаті та мали резонанс, тому в 1930 році Анна по лінії Межрабпомфільм вирушила до Німеччини та знялася там у звуковому фільмі «Бухгалтер Кремке». На батьківщину актриса вирішила не повертатися і продовжила кар’єру в Європі. У той же період емігрував і її чоловік.

Коли фільми за участю Анни були продемонстровані в іноземному прокаті, то через час її запросили зніматися в Німеччину. Після знімання, вона не захотіла повертатися і залишилася там. Надалі до неї переїхав і чоловік.

Після вдалої роботи в Європі, Анна переїжджає в США.
Там вона почала зніматися в багатьох фільмах в головних ролях.
Коли Ганні Стен було 84 роки, у неї стався серцевий напад і 12.11.1993 року актриси не стало.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.