Молитви про фінансову стабільність, що дають надію в житті. Читайте душевно і з вірою в серці!

Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник.

Молитва Сили

Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше. Я втомився і стомлений усіма фінансовими труднощами, які відчуваю. Я прошу Твою милостиво руку підняти мене, щоб я міг встати та зустрітися з ними особою.

Дай мені необхідну силу і фінансове благословення, якого я так довго чекав. Я вірю, що Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-11

Веди мене молитва
Вірний Бог, Ти ніколи не підводив мене, і я знаю, що Ти не почнеш зараз. Хоча Ти знаєш про мене все, проте, я тут, приходжу до Твого престолу, щоб попросити те, що мені потрібно. Я борюся з фінансами та не можу перестати хвилюватися.

Я молюся, щоб Ти рухався своїм власним шляхом і провів мене через цей час. Я вірю у Ваші плани та обіцяю дотримуватися Вашому прикладу. Можеш забезпечити мене і моїх близьких. Амінь.

 ""

Молитва про фінансову стабільність-12

Молитва Отця Милосердя
Отець милосердя, жоден батько не захоче бачити страждання свого сина. Ти милосердний і могутній Батько, і я вірю, що Ти плануєш для мене щось більше, ніж мої фінансові проблеми. Як мій Батько, я знаю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Освіти мене Своєю божественною милістю, щоб я міг подолати цю боротьбу, в якій я перебуваю. Я тримаюся за Твою любов до мене і щиро молюся, щоб Ти був зі мною через це. Амінь.

Обійми мене міцніше, молитва

Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник, і ця фінансова боротьба ніщо в порівнянні з тобою. Я відчуваю себе самотнім прямо зараз, і я молю, щоб Ти міцно тримав мене в цей час.

Бувають дні, коли я хочу здатися, але я знаю, що Ти цього не хочеш. Тримай ноги на землі, щоб не втратити контроль над своїм життям. Я вірю, що Ти завжди зі мною. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.