4 сильних молитов про успіх і процвітання в житті і бізнесі. Читайте з вірою в серці!

Господи, нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть радість моєї душі сьогодні та в усі дні.

Ці сильні молитви про успіх і процвітання в бізнесі подадуть вам руку допомоги від Господа.

Молитва про успіх у бізнесі

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що Твоє слово просвітлює мої очі, очищає мою душу і зберігає мене для вічного життя. Твоє слово говорить, що я можу робити все через тебе, що зміцнює мене. Будь ласка, дайте мені сили, необхідні для успіху в бізнесі. Благослови мою роботу процвітанням для мого блага і для твоєї слави.

Нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть мир моєї душі сьогодні та на всі дні. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про успішні плани

Господь, Ісус Христос, дякую Тобі за те, що кожен хороший і досконалий дар походить від Тебе, Царя царів і Господа над панами. Ви пообіцяли, що якщо я передам вам все, що роблю, ви приведете мої плани до успіху. Я досягну успіху, якщо приведу свої плани у відповідність з вашою волею.

Дозвольте мені ясно чути ваш голос, коли ви даєте мені мудрість і керівництво. Нагадайте мені, що успіх не у світі, а в вас. Тепер нехай ти, Господь всього, даєш мені успіх в усі часи та з усіх боків. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

 ""

Молитва про процвітання

Пан над панами, спасибі, що твоя робота бездоганна, твої шляхи справедливі, ти – Бог вірності. Біблія говорить, що, якщо я буду ходити вашими шляхами та дотримуватися ваші заповіді, то буду процвітати в усьому, що я роблю, і куди б я не пішов. Дай мені впевненість, що, якщо я буду шукати твоєї волі, ти поблагословив мене процвітанням.

Нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть радість моєї душі сьогодні та в усі дні. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Зміцни мене молитва

Вірний Батько, спасибі, що ви абсолютно вірні; ви ніколи не забудете, ніколи не програєте і ніколи не повернете обіцянку. Ви сказали, що мені не потрібно боятися, тому що ви зі мною; Мені не потрібно турбуватися, тому що ти зміцниш мене і допоможеш мені. Коли мене лякають важкі справи, зміцнюйте мою віру в те, що мій успіх може залежати від вашої сили.

Нехай Бог Батько підготує мій шлях, Ісус Син направить мене по стопах, а Святий Дух охороняє мене на кожному шляху, по якому я йду. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.