Геть розлінувалася. Настя Каменських на дивані обклалася їжею

Українська співачка Настя Каменських опублікувала нове відео на своєму акаунті в Instagtam. Так вона вирішила розважити фанатів під час карантину.

Популярна виконавиця Настя Каменських активно заповнює свою сторінку в соціальних мереж і часто радує шанувальників новими фото на відео. Так, під час карантину Настя вирішила поєднати цікаве з корисним та проводити онлайн-тренування для своїх фанатів.

Нещодавно вона вразила підписників новим відео, яке опублікувала в себе на сторінці. Кран під час відтворення роликів поділений на п’ять частин, на кожній з яких Настя показує, чим займається під час карантину.

На одній із частин – Настя стоїть у гардеробній, марно намагаючись одягтися. На другому вона щось розсипає, на третьому – активно тренується. На четвертому фрагменті екрану – Каменських демонструє, як в піжамі на дивані апетитно споживає їжу, а на п’ятому – вона зявляється з книгою в руках.

Під відео Настя закликає фанатів ділитися, чим вони займаються на карантині.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.