70 річна жінка знайомиться на курорті і вирішується вийти заміж. Її побоювання, страхи і рішення

Евеліна радить жінкам, які залишилися одні, не бояться змін у житті. Коли ви зустріли кохану людину, все одно скільки вам років.

Евеліна Максиміліанівна, яка залишилася одна після смерті чоловіка звикла до самотнього існування. Дочка вже давно доросла і живе окремо. Одна радість в житті у неї це її внучка, з якої вона часто спілкується.

Тому самотня жінка займалася собою і подорожувала, хоча вона вже і в похилому віці. Скоро їй буде 70 років. У 2019 знову відвідала свій улюблений курорт в Італії та купалася в термальних водах. Їздила вона туди два рази в рік. І якраз на цьому курорті з нею сталася незвичайна історія.

Прибула вона на курорт в Монтекатіні навесні та заселилася в готель Da Vinci. Коли вона пішла снідати в перший день, то до неї підсів цікавий чоловік і делікатно німецькою мовою запитав, чи можна до неї сісти за столик. Йохан, так звали чоловіка, здивувався, що вона відповіла йому також німецькою та дозволила сісти за її столик.

У них виявилося багато спільного і вони з цікавістю і весело спілкувалися. Російська мова Йохан не знав. А Евеліна Максиміліанівна викладала німецьку мову вже 40 років. До того ж як виявилося їх готельні номери були на одному поверсі.

Кожне ранку Йохан, як галантний кавалер чекав її вранці в вестибюлі. Потім вони домовилися сходити в “Терми Теттуччо”.
Евеліні імпонувало, що Йохан завжди її веселив і міг обговорити живопис.

Потім він запросив її на вечерю в місцевий ресторан. Як виявилося у Йохана дружина померла, а дочка вийшла заміж і поїхала до Англії. Він залишився один. Дізнавшись, що Евеліна з Росії, Йохан здивувався.

Дочка Евеліни оплатила екскурсію їй у Флоренцію і Йохан запропонував поїхати разом з нею. Вони прекрасно провели час у Флоренції та приїхали в готель задоволені та втомлені.

Коли до закінчення проживання в готелі залишалося 4 дні Йохан запропонував Евеліні злітати до Венеції. Вона відразу не погоджувалася, але потім бажання подивитися весняну Венецію переважила.

Коли вони були у Венеції, Йохан запропонував Евеліні переїхати до нього в Мюнхен. Евеліні було навіть страшно про це подумати. Потрібно було повністю міняти своє життя. Адже вони мало знали один одного. Це чужа країна та інший менталітет. І найголовніше дочка і внучка залишаться в іншій країні, і як вони сприймуть Йохана.

Після того, коли вона прилетіла в Росію і все розповіла дочки, та підтримала її рішення переїхати до Мюнхена. І потім вони полетіли разом до Німеччини.

Евеліна радить жінкам, які залишилися одні, не бояться змін у житті. Коли ви зустріли кохану людину, все одно скільки вам років.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.