А Маша виросла. Як сьогодні виглядає дівчинка, яка зіграла Машу Вороніну (Фото)

Старшу доньку Віри та Кості Вороніних Машу зіграла Марія Ілюхіна. Популярність серіалу постійно зростала. Разом з тим збільшувалася пізнаванність маленької зірки.

Перша серія серіалу «Вороніни» вийшла понад 10 років тому. Глядачі відразу полюбили сімейство Вороніних і з радістю стежили за їх побутовими суперечками. Одну з головних ролей отримала Марія Ільїна, яка зіграла старшу доньку Кості та Віри, свою тезку Машу.

Маша Вороніна

Зараз Маші вже 16. Дівчина не лише знімається, але й співає, а також розвиває свою сторінку в Instagram. У мережі за нею стежать майже 300 тисяч користувачів.

Великий ажіотаж викликало фото, де юна артистка позує у купальнику, адже дуже важко знайти спільне між теперішньою Марією та дівчинкою, яка прекрасно вжилася в роль маленької донечки.

Нове фото Марії

Актриса подорослішала та перетворилася на справжню красуню з витонченою фігурою, зазначають її фанати у коментарях під дописом. Ось деякі  з них:

«Ти виросла та стала дуже красивою», «Пам’ятаю тебе зовсім маленькою, так виросла з тих пір, неймовірно красивою стала», «Машунь, подорослішала так, красунею стала справжньою».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.