Онукам боятися нема чого з такою бабусею. 43 сантиметрові біцепси надійно захистять їх

Передплатники Роббин захоплюються її силою духу і фігурою. А її онуки пишаються своєю знаменитою бабусею і намагаються її надихнути на нові досягнення в спорті.

Бабуся Робін Хіллс не стоятиме біля кухонної плити та не буде лузати насіння на лавочці та обговорювати дворові новини.

Ця бабуся незвичайна. Річ у тому, що вона все життя займається професійним бодибілдингом. Їй 48 років, у неї дорослі дочки та 3 онуків. Коли вона не зі своїми внуками, то тренується і покращує свої спортивні досягнення.

 "" Якщо подивитися на Робін Хіллс, то навряд чи її можна назвати бабусею. Коли вона закінчила школу, що почала займатися в спортзалі. Потім спорт щосили її захопив.

Коли вона брала участь в чемпіонатах і конкурсах, то завжди займала призові місця. У неї багато нагород. Завдяки спорту вона швидко відновилася після вагітності. На всіх конкурсах завжди присутній її сім’я і вони морально її підтримують.

 "" Вона дає уроки з силових тренувань у в’язниці – це її офіційне місце роботи.

Роббин каже, що їй не доводилося раніше виставляти в соцмережах свої фото. Вона думала, що люди негативно оцінять, що вона в такому віці займається так професійно спортом. Коли вона звиклася з цією думкою і перемогла страх, то могла завести мікроблог.

 "" Передплатники Роббин захоплюються її силою духу і фігурою. Вони пропонують всім брати з неї приклад. А її онуки пишаються своєю знаменитою бабусею і намагаються її надихнути на нові досягнення в спорті.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.