4 кращих молитов за померлих матерів, які читаються душевно і з вірою в серці

Господь Бог, у Своїй безмежній милості приведи мою улюблену мати, щоб вона зраділа перед тобою. Хай буде вона оточена вашими святими ангелами.

Страждати через втрату коханої людини – нелегкий подвиг, особливо для сина, який втратив матір. Ось 4 молитви за померлу матір, які можуть принести вам розраду.

Молитва покійної матері

Бог безмірної милості, твоєю силою Ісус переміг смерть і вознісся в славі. Я довіряю свою матір твою турботу в ім’я Ісуса Христа. Оскільки моя мати пішла, щоб жити з тобою в вічності, я дякую тобі за спогади, які у мене залишилися. Дякую вам за те, що вона створена на вашу образу і відбила вашу любов. Ти Господь усього життя, ти створив мою матір, і тепер ти назвав її будинком. Я молюся, щоб вона всю вічність насолоджувалася повнотою вашої присутності. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Спокій в раю – молитва

Живий Бог, хоча мої сльози течуть, я відчуваю себе щасливим, коли моя мати зробила свій останній подих і увійшла у ворота раю. Я дуже сумую за нею, але я чіпляюся за твою обіцянку порятунку тим, хто вірить в Тебе. Нехай вона відпочине в Раю до того останнього дня, коли ти повернешся, і ми будемо взяті з тобою в хмари. Допоможіть мені вшанувати її пам’ять, живучи життям безкорисливої ​​любові та служіння. Амінь.

Втіха в скорботній молитві

Господь, мій Бог, я дякую Тобі за те, що Ти Господь життя. Життя моєї матері була подарунком від тебе. Вона отримала любов як ваша дитина, і я вдячний за те, що вона вилила цю любов на мене. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли Ісус повернеться, щоб принести воскресіння мертвих. Я чекаю вічності, проведеної у твоїй присутності з моєю матір’ю і всіма твоїми людьми. Я з надією дивлюся в майбутнє без гріха, болю або смерті. Моя мати зустрічає вас лицем до лиця, і я прошу вас втішити мене. Амінь.

Радійте перед молитвою

Господь Бог, у Своїй безмежній милості приведи мою улюблену мати, щоб вона зраділа перед тобою. Хай буде вона оточена вашими святими ангелами. Дякую вам за те, що вона звільнилася від усіх страждань, болю і смутку. Я з нетерпінням чекаю славного дня, коли ми об’єднаємося в цьому радісному воскресіння, тому що наш Спаситель Ісус – перші плоди тих, хто спить. Я хвалю Тебе, люблячий Спаситель, бо ми перемогли смерть через Ваше спокутування. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.