Укрзалізниця почне продаж залізничних квитків в Viber і Telegram

Очікується, що це нововведення буде прогресивніше ніж в месенджерах Telegram, Viber і Facebook Messenger у вигляді чат-бота при роботі українського сервісу RailwayBot.

“Укрзалізниця” почне запускати чат-боти, щоб продавати залізничні квитки в Viber і Telegram. Про це повідомив монополіст залізничних перевезень.

Як констатує “Укрзалізниця” розробляє програму, при якій це стане можливо і стане можливим користувачам зазначених додатків купувати залізничні квитки не виходячи з дому.
Це буде зроблено спільно з платіжною системою Visa та техпартнером – фірмою Middleware Inc. (Сполучені Штати Америки), використовуючи технологію Corezoid Hyperautomation Engine.

Це нововведення стане східцем наверх. Тепер залізничні квитки стане простіше і зручніше купувати, перебуваючи в будь-якому місці. Очікується, що це нововведення буде прогресивніше ніж в месенджерах Telegram, Viber і Facebook Messenger у вигляді чат-бота при роботі українського сервісу пошуку квитків RailwayBot.

 "" Сьогодні – 12.01.2021 року відбудеться пресконференція, на якій будуть висвітлені всі подробиці запуску вищевказаного сервісу. Цю пресконференція, яка буде проходити в офісі компанії “Укрзалізниця” проводитимуть представники даної організації.

Там же можна дізнатися все цікавлять нюанси щодо впровадження цієї системи продажу залізничних квитків через Viber і Telegram.

Очікується, що впровадження цієї системи продажу залізничних квитків поліпшить можливості та зручність їх продажу. Через час можна буде порівняти якість і плюси даної системи.

Зараз багато товарів і послуги продаються через інтернет додатки та це стало нормою сучасного життя. “Укрзалізниця” йде в ногу з часом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.