Рецепт дивовижного мармурового торта-сендвіча: діти будуть в захваті!

Незабутній на смак і дивовижний за красою мармуровий торт-сендвіч призведе в захват не тільки ваших дітей, а й дорослих.

Порадуйте всю сім’ю цим веселим бутербродним тортом з рожевого мармуру. Його напрочуд легко приготувати – ідеально підходить для дітей.

Інгредієнти

225 г вершкового масла кімнатної температури, плюс для форми.
225 г цукрової пудри.
225 г борошна.
4 великих яйця, злегка збитих
4 столові ложки малинового джему без кісточок.
Кілька крапель рожевого харчового барвника (за бажанням).
1 чайна ложка ванільного екстракту.
1-2 ст. ложки цукрової пудри, для присипки.

Для шару білого шоколаду

200 г подрібненого білого шоколаду.
100 мл жирних вершків.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 180C / 160C вентилятор / газ 4. Змастіть маслом і вистелити дно двох 18-сантиметрових форм для бутербродів. Збийте масло, цукор, борошно і яйця разом у великій мисці за допомогою електричного віночка, поки вони не стануть однорідними.

Крок 2

Розкладіть суміш по двох мисках. Збийте половину джему і харчовий барвник, якщо використовуєте, в одну, а ваніль – в іншу.

Крок 3

Викладіть ложкою чергуються ложки суміші в підготовлені форми для випічки, потім перемішайте разом за допомогою шпажки. Робіть це обережно – якщо ви переборщіть, ви не побачите закономірності. Розгладьте верхню частину ложкою.

Крок 4

Випікати 20-25 хвилин, поки не стане золотистого кольору, а шпажка, вставлена в центр, не стане чистою. Дати охолонути у формах на 10 хвилин, потім вивернути.

Крок 5.

Тим часом щоб зробити шар білого шоколаду, помістіть шоколад і вершки в жароміцну миску, поставлену над каструлею з киплячою водою, стежачи за тим, щоб миска не торкалася води. Заважайте, поки шоколад не розтане в вершках і не залишиться гладка блискуча суміш. Дати повністю охолонути в холодильнику, періодично помішуючи.

Шаг 6.

Складіть тістечка разом з рештою малиновим джемом і сумішшю білого шоколаду, потім рясно посипте верх цукровою пудрою. Наріжте і подавайте.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.