Блюдо з солодкої картоплі і проростків з яйцем-пашот: рецепт для будніх днів

Це швидке і легке блюдо, обсмажене на сковороді, використовує залишилася брюссельську капусту для смачної вечері.

Якщо ви хочете на вечерю приготувати недороге блюдо для всієї родини, то можете скористатися нижче додається рецептом. Воно підійде для будь-кого. До того ж це нове блюдо, яке напевно вашої сім’ї не готували. Порадуйте своїх ближніх!

Це швидке і легке блюдо, обсмажене на сковороді, використовує залишилася брюссельську капусту для смачного бранча в день свята або низькокалорійної вечері в будні дні з низьким вмістом жиру.

Інгредієнти

2 великих солодких картоплі, нарізаних шматочками
2 ч.л. оливкової олії
2 тонко нарізаних червоних цибулини
300 г брюссельської капусти, тонко нарізаної
терка мускатного горіха
3 яйця

 ""

метод

Крок 1

Викладіть солодка картопля в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в мікрохвильову піч на 5 хвилин, поки він не стане м’яким, але зберігає форму. Відкрийте миску і дайте трохи охолонути.

Крок 2

Тим часом нагрійте масло в широкій сковороді з антипригарним покриттям і додайте цибулю. Варити 5-8 хвилин до карамелізації. Додайте паростки та обсмажте на сильному вогні, поки вони не стануть м’якими. Відсуньте паростки та цибулю в сторону сковороди та додайте солодка картопля, притиснувши їх до сковороди тильною стороною лопатки. Дайте спокій на 5 хвилин, поки нижня сторона не почне хрустіти. Приправити, додати мускатний горіх, змішати з паростками та цибулею і перевернути картопля, намагаючись не розбити його занадто сильно. Готуйте ще 5 хвилин до хрусткої скоринки.

Крок 3

Тим часом варіть 3 яйця в каструлі з ледь киплячою водою. Подавати хеш з яйцем-пашот.

Популярне

Схожі статті

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.