Рецепт дивовижно смачних повітряних бельгійських булочок: для будь-якого випадку

Скуштуйте ці більш елегантні бельгійські булочки як післяобіднього частування за чашкою чаю.

Скуштуйте ці більш елегантні бельгійські булочки як післяобіднього частування за чашкою чаю. Вони наповнені лимонним сиром і покриті глазур’ю і крижаною вишнею.

Інгредієнти

450 г білого борошна міцного помелу, плюс додатково для присипки
7 г дріжджів швидкої дії
75 г цукрової пудри
165 мл теплого молока
1 велике збите яйце плюс 1 яйце для миття
50 г несолоного вершкового масла, топленого, плюс додатково для дека
Для начинки
5 столових ложок лимонного сиру
150 г султана
для глазурі
250 г цукрової пудри
12 крижаних вишень

 ""

Метод

Крок 1

Змішайте борошно, дріжджі, цукрову пудру та 1 чайну ложку морської солі у великій мисці. Зробіть поглиблення в центрі та влийте тепле молоко, збите яйце і топлене масло. Добре перемішати м’які форми тесту. Якщо він здається сухим, додайте трохи теплої води, якщо він здається занадто липким і вологим, додайте 1 столову ложку борошна.

Крок 2

Посипте робочу поверхню борошном і висипте на неї суміш. Замісити тісто, поки воно не стане гладким і еластичним. Сформуйте кулю і покладіть у велику миску, злегка посипану борошном. Накрийте кришкою і залиште рости в теплому місці на 1 годину або поки не збільшиться вдвічі. Або залиште настоюватися в холодильнику на ніч, прибравши 45 хвилин, перш ніж продовжити.

Крок 3

Вистелити великий лист папером для випічки з антипригарним покриттям. Злегка протріть робочу поверхню і розкачати тісто до розмірів 30 x 45 см. Рівномірно розподіліть лимонний сир по тесту і посипте султаном. Розкачайте тісто в поздовжньому напрямку з найкоротшого боку, як рулет, щоб вийшло колоду. Гострим ножем наріжте 12 булочок однакового розміру, промийте яйцем вільний кінець тесту і придавивши його, щоб воно не розсипалося. Викладіть, розкладіть на підготовленому деку, накрийте кришкою і залиште настоюватися на 45 хвилин, поки не збільшиться вдвічі.

Крок 4

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Змастіть булочки невеликою кількістю яєчного розчину. Випікати 10 хвилин, потім знизити температуру до 180C / 160C (вентилятор / газ 4) і варити ще 10 хвилин. Залишити остигати.

Крок 5.

Тим часом процідіть цукрову пудру і змішайте з 3 столовими ложками води до утворення густої білої пудри. Викладіть глазур на булочки тильною стороною ложки, потім покладіть вишеньку в середину кожної.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.