(Фото) Яке щастя перший раз стати батьком “Холостяк ” Макс Михайлюк скоро відчує це

"З кожним днем все ближче зустріч ще з однією любов'ю мого життя ", - написав майбутній батько.

Буквально надійшла інформація про те, що Микита Добринін і Даша Квіткова очікують народження малюка. І недавно ще приємна новина: головний герой шоу “Холостяк” розповів, що скоро він стане татом.

Цю радісну новину Макс Михайлюк виклав в Інстаграм. Там же ним були опубліковані фотографії. На фото він цілує животик вагітної своєї улюбленої Даші Хлистун, якій зараз 25 років.

“З кожним днем все ближче зустріч ще з однією любов’ю мого життя”, – написав майбутній батько.

 ""Річ у тому, що коли закінчилося шоу “Холостяк-10” Максом і Даші ховалися свої відносини. Однак незабаром коли вони стали з’являтися вдвох на публіці, то всі стали здогадуватися про їхні стосунки.

Потрібно було тільки бачити як вони дивилися один на одного і як спілкувалися між собою, щоб у всіх відразу відпали сумніви в їх близьких відносинах. А вже у 2020 році Макс Михайлюк і Даша Хлистун зізналися, що вони поєднали своє долі та проживають разом.

Хоча 24 листопада Даша ще заявляла, що не думає виходити заміж за Макса.
Зараз можна на фото бачити з якою любов’ю Макс дивиться на Дашу і її кругленький животик.

Народження дитини це завжди радість для мами та батька, а тим більше коли так чекаєш майбутнього малюка.

Ось що робить любов. Очікування дитини ще більше об’єднало пару і це видно з того як вони дивляться один на одного. Очікування народження дитини надає інший відтінок їхнім стосункам.
Побажаємо щастя їм та їхнім майбутній дитині!

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.