9 лютого день ангела для Дмитра: що означає це ім’я, характер і доля у хлопчиків названих цим ім’ям

Дмитро не любить поступатися людям. Дмитро компанійська людина, має багато друзів. На роботі душа хлопець і може домогтися успіхів.

Ім’я Дмитро свою історію бере від грецької богині родючості та землеробства Деметрі.

Характер

Дмитро, є людиною, яка негармонічна і від нього можна чекати будь-яких несподіванок. Це горда натура. І він дуже прямолінійний і правдивий. Однак Дмитро любить попоїсти та випити. Він цінує зовнішню шану. Дмитро прагне до великих грошей, влади та різних задоволень. Іноді він не може побороти у себе задатки жадібності й скнарості. Однак гордість вимагає від нього більшого і Дмитро всіляко прагнути зробити так, щоб досягти своєї мети.

Як правило, у нього складні стосунки з матір’ю і батьком. Але більше він любить свою матір. Бо вона завжди прощає його і вони після сварки завжди миряться.

 ""

Дитинство, здоров’я і друзі

У дитинстві хлопчик часто застуджується і тому часто хворіє. На обличчя він схожий на свою маму. Дмитро любить філософствувати на різні теми. Любить посперечатися і ніколи не слухає думку інших людей. Також не любить уступати людям. Дмитро компанійська людина, має багато друзів. Однак його друзі не сприймають серйозно його впертість і сміються над ним. На роботі душа хлопець і може домогтися успіхів. Це влюблива людина і не згадує про своїх колишні пригоди.

Сім’я і побут

Перед дружиною він не завжди зберігає вірність. Але свої дітей він любить і при розлученні не віддасть дитини на усиновлення вітчиму. Любить затишок і щоб про нього піклувалися. Дмитро не буде ходити в походи та сидіти з гітарою перед наметом біля багаття. Він краще подорожувати з комфортом зупиняючись в найдорожчих готелях. І буде харчуватися тільки в найкрутіших ресторанах.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.