Хвороба не відступає: Андрій Данилко заявив, що йому потрібна допомога лікарів через відсутність сну

Андрій Данилко розповів, що і йому захотілося взяти участь в шоу і ховатися під маскою. Адже він прекрасно може змінювати голоси та напевно ніхто б не здогадався.

Андрій Данилко відверто зізнався в третьому випуску шоу “Маска”, що не може заснути через проєкт. Він вже не знає, що робити та хоче звернутися до лікаря за консультацією.

Цей стан він у себе виявив коли учасники проєкту “Маска” перевтілювалися, а також їх костюми вплинули на нього. Вгадувати, хто під кожним костюмом йому дуже складно. Він навіть не міг здогадатися, що в образі Лисиці була Олена Шоптенко, яка є танцівницею і хореографом.

Та й не тільки Андрій Данилко, але ніхто на шоу не зміг здогадатися, про те хто ж там ховається в костюмі Лисиці. До того ж Андрій і не здогадувався, що Олена так співає та у неї ще й цей талант.

Коли він починає розмірковувати про це у нього розколюється і болить голова. І коли він про це думає, то вдома не може заснути.
Андрій Данилко, каже, що йому напевно потрібно звернутися до лікаря. Річ у тому, він весь тиждень сидить і думає хто, ховається під цими масками.

 "" Андрій констатує, що він не думав що так може перейнятися проєктом і включитися в його роботу. Йому це дуже цікаво, це дія заворожує його.

Також Андрій розповів, що і йому захотілося взяти участь в шоу і ховатися під маскою. Адже він прекрасно може змінювати голоси та напевно ніхто б не здогадався, що під маскою він. Але йому ніхто не запропонував таким чином брати участь в проєкті.

Нагадуємо, що після закінчення третього випуску, де Оля Полякова назвала Тіну Кароль “Головною плакальницею країни” виникла скандальна ситуація.

У соцмережах прихильники Тіни Кароль залишили свої критичні пости та Олі Поляковій довелося вибачатися перед Тіною. А Тіна Кароль написав свою відповідь Олі Полякової в соцмережі.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.