Кардинально змінила імідж і перефарбувала волосся: Телеведуча Лілія Ребрик вразила перевтіленням (Фото)

Лілія у Галі навіть дечому вчиться. Наприклад Лілія ніколи в житті не їздила на мопеді, що не була рудою і не ламала ні рук, ні ніг.

Лілія Ребрик, яка є українською ведучою та акторкою, глибоко захоплення своїх шанувальників.
Лілія Ребрик розмістила в Інстаграм фотографії, де вона вже не звична блондинка, а рожево волоса байкерша.

 "Лілія
Лілія Ребрик

Вживаючись у свою нову роль Галі вона зазнала феєрверк емоцій. У неї з’явилися геніальні ідеї та вибухонебезпечна сила. Тепер вона зрозуміла як може жити така особлива дівчина як її Галя. Звичайно в цей образ було важко влитися, але завдяки досвіду і вмінню, а також інтуїції, Лілії це вдалося. У цьому образі все.

Це одночасно жіночність, ніжність, чесність, надійність і щирість, так характеризувала Ребрик свою Галю. Воно начебто така, як і всі ми, але водночас і зовсім інша.

Хоча у них з її персонажем є багато спільного, але все-таки Лілія у неї навіть дечому вчиться. Наприклад Лілія ніколи в житті не їздила на мопеді, що не була рудою і не ламала ні рук та ніг.

 "Лілія
Лілія Ребрик

До того ж дочки в неї не дорослі. Це все їй довелося “приміряти” на себе коли вона входила в роль Галі. Шанувальники таланту Лілії Ребрик констатували, що вони були здивовані таким перевтіленням актриси, але це їм сподобалося.

У повсякденному житті іноді не вистачає таких Галь, повідомляли шанувальники в соцмережах. А так хочеться бути трохи інший і не схожою на звичайних людей з їхніми щоденними проблемами.

Образ Галі багатьом імпонує і коли Лілія зіграла її то шанувальникам таланту актриси це неймовірно сподобалося.
Може хтось із них побачив себе в образі Галі, може просто гра Лілії Ребрик їм сподобалася.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.