Зникнення Позитиву на 3 дні: унікальний досвід зйомок “Орла і решки “

Артистові сподобалося, що йому ніхто не дзвонить і він спокійний не дістають з новинами негативними. Тільки насолоджуватися природою можна і більше нічого.

Репер Позитив (Олександр Завгородній), який є провідним тревел-шоу “Орел і решка” недавно повідав про своє цікаве досвіді під час зйомок.

Всі дивувалися в соціальних мережах куди він пропав на 3 дні. Річ у тому, що Олександр Завгородній разом з Мішелем Андраде поїхали в Болівію. Там вони знімали чергове відео шоу “Орел і решка.” І найголовніше вони поділилися яка у них була незвичайна поїздка.

Вони придбали там такий досвід, який може знадобитися кожному. Їм випала золота безлімітна карта. Але вони жили не в крутому номері, а еко-лодже посеред національного парку. І найголовніше, що їм такий варіант відпочинку дуже сподобався.

Олександр Завгородній сказав, що йому подобається життя в наметі на природі. Йому не потрібні кондиціонери та понад умови. Головне, щоб в будиночку була москітна сітка і можливість зарядки телефону. Це для нього найголовніше. Він жив 3 дні без телефону – просто вимкнув його. І йому було так класно!

Орел і решка
Орел і решка

Артистові сподобалося, що йому ніхто не дзвонить і він спокійний не дістають з новинами негативними. Тільки насолоджуватися природою можна і більше нічого. Позитив поділився цим своїм досвідом і додав, що йому навіть не хотілося включати телефон. Виявляється без зв’язку можна прекрасно існувати! І найголовніше це нікого не напружує.

Що відомо про знімання Мішель Андраде і Позитиву
Іноді Мішель і Позитив діляться курйозними випадками. Так колись Мішель встала на мурашник і мурахи повністю обліпили її ноги. Мішель згадує як вона приїхала до себе на Батьківщину і це завдяки тревел-шоу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.