Спокусливий наряд Ані Лорак: таку співачку, ви ще не бачили (Фото)

Ані Лорак, яка є українською співачкою, зараз живе в Російській Федерації. Там вона вирішила побудувати свою кар'єру.

Для того, щоб шанувальники та просто звичайні люди не забували про своїх кумирів, вони періодично розміщують в соціальних мережах свої фотографії. Як правило, на цих фото знаменитості показують, як вони проводять час на відпочинок або у себе вдома.

Природно на фото вони постають перед своїми фанатами в прекрасних і чарівних нарядах. Іноді цих нарядів може бути мінімально на тілі, щоб підкреслити їх прекрасну фігуру.

Адже для того, щоб фігура була відмінною потрібно чимось жертвувати – сидіти на дієті та витрачати свій час на відвідування спортзалів. Але це того варте.

Ані Лорак, яка є українською співачкою, зараз живе в Російській Федерації. Там вона вирішила побудувати свою кар’єру. Нещодавно Ані розмістила на своїй сторінці в Інстаграм фотографію, яка здивувала і порадувала її шанувальників. На фото видно прекрасні ноги та розкішні груди співачки.

Ані на фото у ванній кімнаті та сидить на краю білого джакузі з золотими кранами. Атласна світла сорочка накинута на її плечі. Мереживний коричневий бюстгальтер прикриває її красиві груди. Свій аутфіт Ані Лорак доповнила скуйовдженим волоссям. Легкий макіяж і кілька прикрас на руці робить її образ чарівної.

“Стань щасливішою, чуєш? Але не за всяку ціну, якщо третій зайвий …”, – було підписано співачкою під фотографією. Це рядок з її нової пісні.

Шанувальники Ані Лорак моментально відреагували на цю фотографію. Вони написали у своїх постах, що Ані шикарна і приголомшлива жінка. Виглядає вона як Богиня!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.