Молитви, які допоможуть збільшити добробут. Читайте з вірою в серці

Господи, мені потрібна Твоя чудова сила, щоб втрутитися, щоб я міг отримати фінансове благословення, в якому я дійсно потребую.

Молитва Отця Милосердя

Отець милосердя, жоден батько не захоче бачити страждання свого сина. Ти милосердний і могутній Батько, і я вірю, що Ти плануєш для мене щось більше, ніж мої фінансові проблеми. Як мій Батько, я знаю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Освіти мене Своєю божественною милістю, щоб я міг подолати цю боротьбу, в якій я перебуваю. Я тримаюся за Твою любов до мене і щиро молюся, щоб Ти був зі мною через це. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-13

Обійми мене міцніше, молитва
Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник, і ця фінансова боротьба – ніщо в порівнянні з тобою.

Я відчуваю себе самотнім прямо зараз, і я молю, щоб Ти міцно тримав мене в цей час. Бувають дні, коли я хочу здатися, але я знаю, що Ти цього не хочеш. Тримай ноги на землі, щоб не втратити контроль над своїм життям. Я вірю, що Ти завжди зі мною. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-14

Молитва про чудесну силу
Милостивий Бог, я закликаю Твоє ім’я до благодаті та достатку. Мене кидає виклик моя фінансова нестабільність, яка призводить до нескінченної безлічі інших проблем.

Мені потрібна Твоя чудова сила, щоб втрутитися, щоб я міг отримати фінансове благословення, в якому я дійсно потребую. Ваша сила має здатність витягнути мене з цієї ситуації, і в ім’я Твого я вірю, що це не триватиме довше, ніж я можу винести. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-15

Залишся зі мною, молитва
Святий Боже, Ти сказав, що мені не потрібно турбуватися про те, що я буду носити, пити або є, тому що Ти знаєш, що мені потрібно. У цей момент я намагаюся не турбуватися, і мені щиро потрібно відчути Твою присутність. Ви все знаєте.

Ти єдиний, хто може мені допомогти в цій ситуації. Залишся зі мною і зроби Себе відомим в моєму житті. Я вірю тільки в Тебе і тільки в Тебе. Амінь.

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.