Ані Лорак підтвердила статус діви: засліпила колишнього Мурата своїм декольте і отримала престижну нагороду

Відома українська виконавиця Ані Лорак в Інстаграмі похвалилася новим досягненням — поп-діва отримала престижну нагороду і стала "Співачкою року".

Напередодні в Москві пройшла церемонія вручення премії “Прорив року Best — 2021”, в рамках якої лауреатами різних номінацій стали телеведучі, блогери та співаки. Разом з Ані Лорак серед зіркових гостей відзначилися також її друг і кум Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков, Наталія Подольська та інші.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Філіп Кіркоров та Ані Лорак

Героїня нашої сьогоднішньої статті не просто була присутнью на нагородженні, а ще й отримала заповітну нагороду. Звичайно, у себе в Інстаграмі Ані Лорак уже розповіла про це своїй армії фанатів:

“Співачка року” за версією премії “Прорив року BEST 2021″ від журналу MODA topical. Дякую кожному за підтримку і увагу до моєї творчості. Дуже приємно отримувати такі нагороди”, — написала артистка.

Для виходу в світ з такого важливого приводу зірка постала в монохромному вбранні — чорному костюмі, вишитому паєтками, з жакета на запах і брюк вільного крою. Волосся співачки укладене назад, виразні очі підкреслює вечірній макіяж, а масивні сережки-кільця доповнюють образ.

Підписники Ані Лорак в Інстаграм обсипали виконавицю компліментами і поздоровленнями з черговим досягненням:

  • “Ми дуже раді за вас!”;
  • “Це вам спасибі за вашу музику і творчість, абсолютно заслужена перемога. Ми вас любимо”;
  • “Ви найкраща!”;
  • “Наша Діва”;
  • “Ви як завжди неймовірно виглядаєте”, — пишуть коментатори.

Якщо творчими новинами зірка охоче ділиться в соціальних мережах, то про те, що відбувається в її особистому житті відомо небагато. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.