Бренд-шеф Ольга Мартиновська сама готує або замовляє їжу? (Відео)

Нещодавно Ольга розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому показує яку їжу вона замовила додому.

Як харчуються зірки шоу-бізнесу, хто їм готує, або вони їдять тільки в ресторанах? Цим питанням задаються багато звичайні українці. Цікаво ж знати. Адже в цей важкий час не кожен може собі дозволити відвідати ресторан або дороге кафе.

Тим більше не кожен зможе замовити у звичайному ресторані хоча б середню за ціною меню. До представників шоу-бізнесу це не відноситься. Як правило, це забезпечені люди та вони можуть собі дозволити відвідувати ресторан три рази в день щодня.

Але деяким і в ресторан ходити вже не з руки та вони замовляють обіди собі додому. Благо є така послуга. Ресторани та інші ідентичні за профілем організації надають такого роду послуги. Вам привезуть додому все в відмінному стані. І страви ще будуть гарячими коли ви їх відкриєте.

Іншим зіркам подобається приготувати, що-небудь для своєї сім’ї або другої половини самостійно. Треба ж хоч іноді порадувати близьких і показати яка ви господиня і хочете їх нагодувати.

Як розв’язує питання з їжею Ресторатор, суддя проєкту “МастерШеф” і мама Ольга Мартиновська? Вона сама готує або замовляє їжу?

Іноді сама, іноді замовляє. Нещодавно Ольга розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому показує яку їжу вона замовила додому.

Прекрасний вибір. Всі діти задоволені та радісно з апетитом поглинають все, що було привезено і поставлено на святковий стіл. Подивіться які вони радісні та щасливі. А яка задоволена сама Ольга Мартиновська – це просто потрібно бачити.

А ви як розв’язуєте питання з обідом, вечерею або сніданком для себе і своєї сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.