Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Життя не стоїть на місці, і нові артисти поступово займають своє місце під сонцем.

Клавдія Петрівна

Піарники українського шоу-бізнесу вже тривалий час зберігають інтригу стосовно того, хто з українських виконавиць ховається за цим псевдо.

На думку багатьох вона обіцяє стати наступним великим ім’ям в українській музиці. Її талант і потенціал захоплюють, проте саме ця таємниця додає трісочки у багаття її популярності.

На цьому тижні співачка виступила на сцені разом зі співаком Артемом Пивоваровим, та зовнішність артистки знову була прихована, а партнер по сцені так і не відкрив її ім’я, хоча й натякнув, що знає колегу не один рік.

Сама ж таємнича особистість, даючи інтерв’ю, видала наступне:

“Не заздріть, колеги, розвивайтеся!”

Анна Трінчер

Також, слід згадати про молоду і талановиту Трінчер, чия витончена музика та потужний голос зачаровують аудиторію. На її адресу надходять компліментарні коментарі:

“Мурахи по шкірі”,- пише один слухач. “Сильна, талановита, неймовірна”,- характеризує її інший.

До списку яскравих молодих виконавиць можна також віднести нові імена: Геля Зозуля, Лілу45, Софія Лешишак.

А що ж залишається робити попередникам цих новонароджених зірок?

Звісно, що в них залишилась своя цільова аудиторія, свої фанати та поціновувачі. Але такі як Тіна Кароль давно розуміють, ще з часів суддівства у шоу “Голос країни”, що єдина вірна дорога для створення стійких та значущих традицій у музичній індустрії — це наставництво, підтримка та допомога амбіційним молодим виконавцям.

Такі ментори, як вона, стають не лише символами музичної індустрії, але й втіленням великодушності та мудрості, яка допомагає новим зіркам засяяти на небосхилі світової музики.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.