Наташа Корольова кардинально змінила імідж: захотілося молодіжних трендів, тому пофарбувала волосся (Відео)

Зміна іміджу і зокрема зачіски робить її цікавою і приваблює шанувальників в соціальні мережі та на концерти.

Шлях до слави в шоу-бізнесі важкий і тернистий. Цією дорогою мало кому вдається за короткий час піднятися на Олімп слави. Деякі швидко, з різних причин підіймаються кар’єрними сходами, але іноді також стрімко падають вниз. Їх слава недовговічна.

Якщо звичайно за спиною немає продюсера-чоловіка або бой-френда, який тримає її на плаву. Однак не всім так пощастило в житті. Як правило, майбутні зірки плідно працюють, тримають себе у формі та намагаються бути на піку останньої моди. Це все стане в пригоді їм при завоюванні шанувальників і здійсненні своєї мрії.

Однак Наташі Корольовій протягом тривалого часу вдається утримувати увагу до своєї персони та творчості. Вона звичайно талановита і красива співачка. Завжди оптимістична і прекрасно виглядає. Але як же це їй вдається.

 ""
Наташа Корольова

Наташа справжній борець в шоу-бізнесі. Попри пригоди її чоловіка і негативні відгуки про це, вона продовжує триматися на плаву завдяки своїй чарівності та енергійності. Королева придумує різні речі, які підігрівають інтерес до її персони.

Зміна іміджу і зокрема зачіски робить її цікавою і приваблює шанувальників в соціальні мережі та на концерти.

Так нещодавно Наташа Корольова розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве відео, на якому співає невеликий куплет з пісні. І таким чином запрошує всіх на її концерт. Однак шанувальники звернули увагу на незвичайний колір її коси. Він лимонно-жовтий. Просто Наташі хоче бути в молодіжному тренді та тому змінила своє імідж.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.