Для чого потрібні домашні рослини: те, про що ви не знали про них

Кімнатні рослини не тільки мають добрий вигляд, але і змушують нас відчувати себе добре.

Навіщо потрібні рослини в житті

Кімнатні рослини не тільки покращують зовнішній вигляд приміщення, але і підвищують настрій, підвищують творчий потенціал, знижують стрес і усувають забруднювачі повітря, роблячи вас більш здоровими та щасливими.
Кімнатні рослини не тільки мають добрий вигляд, але і змушують нас відчувати себе добре.
Дослідження показали, що кімнатні рослини:

Підвищують настрій, продуктивність, концентрацію і креативність.
Зменшують стрес, втому.
Допомагають очистити повітря в приміщенні, поглинаючи токсини. Підвищують вологість і виробляючи кисень.
Додають життя стерильному просторі, дають усамітнення і знижують рівень шуму.
Мають терапевтичною дією (це правда, коли ми говоримо, що рослини роблять людей щасливими).

Для початку познайомтеся з деякими з наших улюблених рослин:

Зміїна рослина

 "В "
Зміїна рослина

Змія Лаурент – це спокійне тропічна рослина з тонкими, прямостоячим листям з нерегулярними смугами, що нагадують шкіру рептилії. Його пристосування для виживання в посухи роблять його відповідним вибором для всіх і в будь-якому місці. Зміїні рослини фільтрують бензол, формальдегід, трихлоретилен, ксилол і толуол.

Pothos

Pothos, який отримав прізвисько “стаціонарний завод”. Як і у схожого на вигляд філодендронів, кучерявої лози цієї рослини можуть виростати до 3 метри в довжину. Було доведено, що Pothos фільтрує бензол, формальдегід, ксилол і толуол.

Завод ZZ

ZZ Plant – прекрасний вибір для будь-якого середовища з низьким освітленням. Вони надзвичайно стійкі та не вимагають особливого догляду. Крім того, рослина означає процвітання і дружбу, що робить його відмінним подарунком для любителя рослин.

Папороть “Пташине гніздо “

Для папороті “Пташине гніздо” характерні хвилясті листи, що виростають із крони, що нагадує гніздо. З нього виходить гарне висить рослина в приміщенні. Вони добре себе почувають при непрямому світлі та у вологому середовищі. Було доведено, що папороті фільтрують формальдегід, ксилол і толуол.

Філодендрон

У правильних кімнатних умовах серцеподібні листя філодендрона і кучерявої лози можуть виростати до 3 метрів в довжину, що робить його ідеальною рослиною для високих полиць. Ми згадували, що у нього репутація одного з найпростіших у вирощуванні кімнатних рослин? Доведено, що філодендрони фільтрують формальдегід.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.