Постійні фізичні навантаження, стрес і різка втрата ваги зробили Волочкову надмірно стрункою (Відео)

Як розповіла Анастасія, вона протягом дня випивала половину чашки гарячого і гострого бульйону і ввечері одне яйце некруто, і то через силу.

Що відрізняє представників шоу-бізнесу від звичайних людей? Зрозуміло – слава! Але це не головне, вони змушені стежити за своєю фігурою і завжди перебувати в ідеальній формі. Для цього існує багато способів.

Виснажливі фізичні тренування і дієта – може привести до бажаного результату. Якщо немає, то деякі зірки роблять пластичну операцію і коректую свою фігуру та обличчя. Однак це не завжди закінчується успішно і можна зіпсувати навіть ту красу, яку їм дала природа.

 "В "
Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова завжди відрізнялася завзятістю і прагненням йти до своєї обраної мети. Для цього вона докладала максимум зусиль, які дали їй можливість стати зіркою. Однак постійні та виснажливі фізичні навантаження не пройшли даром. Якщо до цього ще приплюсувати постійний стрес, то ясно чому вона різко втратила вагу. Так до такої міри, що вже особливо і втрачати далі нічого, як констатувала сама Волочкова.

Струнка фігура – це звичайно прекрасно, але разом з вагою і рідиною йдуть і сили. Супроводжувала цього ще й емоційна складова і практично відсутність їжі.

Як розповіла Анастасія, вона протягом дня випивала половину чашки гарячого і гострого бульйону і ввечері одне яйце некруто, і то через силу. Таким чином вона готується до свого спектаклю.

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила відео на своїй сторінці в інтернеті, де видно наскільки вона схудла. Вона критично оглядає себе в дзеркало робить коментарі з приводу своєї фігури.

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.