(Відео) Новонароджених близнюків залишили в церкві. Ким вони стали коли виросли – неймовірна історія!

Через час медсестра, яка приймала пологи, розповіла мамі близнюків як її обдурили. І вона вирішила відшукати своїх дітей через роки.

Деякі молоді жінки не готові стати мамами через низку обставин. Як правило – основна причина це відсутність матеріальних засобів, молодість і засудження батьків або громадськості.

Хоча і в забезпечених сім’ях може бути такі випадки. Одна така історія сталася з 17 річною дівчиною. Вони зустрічалися з хлопцем, і потім вона завагітніла. Дівчина не знала що далі робити і як про це сказати батькам, які були забезпечені люди. Її хлопець з бідної родини не знав як містити майбутньої дитини. Деякий час Дівчина приховувала перед батьками, що вона вагітна, але потім батьки дізналися і дуже розсердилися.

Після відвезли її до пологового будинку і вона через час народила двох близнюків. Батько дівчини вирішив з її хлопцем не говорити що малюки народилися здоровими, а сказали молодій мамі, що вони при пологах померли. А хлопець відніс в сумці новонароджених до церкви та написав записку, що батьки цих близнюків померли.

 "В "
Усередині церкви

Працівники церкви прийняли дітей і залишили у себе в церковному притулку. Вони виросли та ніколи не покидали притулок. Один з хлопчиків дуже добре розбирався в математиці, а інший прекрасно грав у футбол.

Через час медсестра, яка приймала пологи, розповіла мамі близнюків як її обдурили. І вона вирішила відшукати своїх дітей через роки. Однак це було непросто, бо медсестра більше нічого не знала про малюків. Мама почала пошуки.

Ця зворушлива історія нікого не залишить байдужим. Що з цього вийшло – дізнайтеся подивившись це відео.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.