Молитви, які допомагають подолати труднощі в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені і навчи мене, Господь, тим шляхом, по якому я повинен йти.

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Мені часто не вистачає знань про те, що мені робити, або я знаю, але не роблю цього. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку. Не дай мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку.

Будь для мене вірним Отцем, направляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

Навчи мене молитві

Боже, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли дати мені пораду. Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті.

Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені і навчи мене, Господь, тим шляхом, по якому я повинен йти, і шляхам, за якими я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва Провидіння

Бог, Творець усього, ти створив мене і знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти знаєш мене краще, ніж я сам. Ваші очі спостерігали за моїм розвитком в утробі матері, і всі мої дні написані у вашій книзі ще до того, як я народився.

Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь. Ти мій годувальник і захисник. Ти моя мудрість і мій світ. Надсилайте мої думки, слова і дії в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Почуй мою молитву

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення.

Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє щастя. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.