Бездомний чоловік проник на весілля, забрав мікрофон у тамади і заспівав: дивовижна і душевна історія (Відео)

Що сталося далі та, як у Володимира з'явився шанс повернутися у своє життя і возз'єднатися з сім'єю, ви можете подивитися на відео нижче.

Ніхто не застрахований від суми та тюрми. Багато в цьому переконуються на власному досвіді. Інші не вчаться на досвіді друзів або поруч живуть людей і тому потрапляють також в таку ситуацію, коли нічого не залишається в житті, крім як жити на вулиці.

Така історія трапилася з Володимиром, людиною вже у віці. Він щодня ходив по вулицях в надії знайти, де заробити гроші. Річ у тому що він був бездомним і таких людей неохоче брали на роботу, навіть тимчасову.

Пошуками він займався постійно, щоб вибратися з тієї ситуації, в якій опинився. Йому потрібно було десь спати, що, то їсти й одягатися.

Володимир не по своїй волі опинився на вулиці та став бездомним. Він працював на фірмі, але з ним не розрахувалися і вигнали на вулицю. Переночувавши в під’їзді його там побачили хулігани та побили, обікрав його до нитки. Потрапивши в лікарню, його підлікували та знову відправили на вулицю вже без документів.

Так він поневірявся деякий час і у нього виявився провал в пам’яті. Він не пам’ятав, де його сім’я.

весілля
Весілля

Проходячи біля ресторану він зіткнувся з напідпитку нахабним молодою людиною, який причепився до нього і запропонував Володимиру парі, якщо він заспіває на весіллі, то отримає гроші. Володимир погодився. Зайшов до зали, взяв у тамади мікрофон і почав співати.

Спершу його хотіли вигнати, але коли почули як він співає все завмерли, і слухали. Особливо пісня сподобалася нареченій. Що сталося далі та, як у Володимира з’явився шанс повернутися у своє життя і возз’єднатися з сім’єю, ви можете подивитися на відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.