Збірник смішних відео 2020 – 2021 стали легендами на TikTok: спробуйте тільки не засміятися!

Перевірте все те, що написано в цій статті, подивившись відео нижче і ви відразу відчуєте небувалий приплив енергії та настрій у вас підвищиться.

Смійся, твій шлях до кращого здоров’ю
Ви лежите в ліжку з якоюсь проблемою зі здоров’ям, приймаєте ліки і, можливо, отримуєте якесь лікування або терапію – і відчуваєте себе досить пригніченим. Або, може бути, ви піклуєтеся про кого-то, хто хворий, і це стомлює вас. Іноді життя може здаватися нестерпною. Це може здатися божевільною ідеєю, але зараз саме час посміятися.

Задумайтесь на хвилинку: чи є поблизу що-небудь, що могло б вас підбадьорити? Телешоу? Книга? Ваша дитина танцює?

Що б ви не робили прямо зараз, зупиніться і знайдіть те, що змусить вас сміятися. Це може здатися рішенням, яке триватиме недовго, але сміх може допомогти вам забути про свої проблеми і допомогти вашому тілу зцілитися. Вірно. Сміх може допомогти вашому тілу зцілитися.

Ваш мозок розмовляє з вашим тілом
Ви, ймовірно, вже знаєте, що ваш мозок відповідає за такі речі, як те, про що ви думаєте, і за вашу здатність ходити, говорити, дихати і рухатися. Але чи знаєте ви, що ваш мозок також виробляє хімічні речовини, які впливають на все, від того, наскільки швидко ваше серце б’ється, до того, наскільки добре ви боретеся з хворобами?

Завдяки тому, що називається зв’язком розуму і тіла, простий акт сміху може змусити ваш мозок виробляти хімічні речовини, які можуть: сноска1

Допоможіть серцю працювати краще і качати кров більш рівномірно.
Підвищіть імунну систему свого організму, щоб допомогти вам боротися з інфекцією.
Додасть вам більше енергії і знизить рівень стресу.
Допоможіть вам розібратися в своїх емоційних переживаннях, поліпшити настрій і впоратися зі своїми почуттями болю і стресу.
Наукові дослідження підтверджують це: чим більше ви смієтеся, тим краще ви себе відчуваєте і тим здоровіше будете. Спробуйте.

Дізнайтеся більше способів сміятися
Сміх – це одна з тих речей, які ви можете робити самі, наприклад, займатися спортом або дивитися, що ви їсте. Ось кілька способів посміятися більше:

Попросіть чоловіка, партнера або друзів допомогти, розповідаючи вам хороші анекдоти або приносячи смішні фільми.
Проведіть час з провідними світовими експертами в області сміху: дітьми.
Оточіть себе людьми і речами, які змушують вас сміятися – ким би вони не були.
Оточіть себе гумором: пошук в Інтернеті «дурних домашніх трюків» або «найсмішніших домашніх фільмів» дасть вам, а також людям, про яких ви піклуєтеся, або людям, які піклуються про вас, багато приводів для сміху.
Попросіть в місцевій бібліотеці або книжковому магазині смішні книги, аудіопрограми або фільми. Або підпишіться на безкоштовний комедійний подкаст.
Легко думати, що єдине, що може допомогти вашому здоров’ю, – це те, що інші роблять для вас або для вас, – ліки, які ви приймаєте, лікарі, яких ви відвідуєте, операції або операції, які вам належить. І все це важливо. Але сміх – це ефективне лікування, яке ви можете зробити самі. І для цього не потрібна медична ліцензія.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.