Художник створив унікальний скейтпарк, схожий на сковороду з яєчнею і беконом (Фото)

Сковорода має вигнуті сторони з вирізом, два горбатих яйця в центрі та один шматок смугастого бекону, який діє як пандус, що веде до ручки сковороди.

У світі є багато незвичайних речей, в тому числі створених людьми.

Деякі будують незвичайні будинки, які залучають погляди публіки, інші будують дорогі будинки, які дивують і захоплюють людей. Але є незвичайні речі, які змушують людину посміхнутися, як тільки він гляне на неї.

Людської фантазії немає меж і це видно на прикладі скейтпарку, який виконаний у вигляді сковороди з яйцями та скибочкою бекону.

Громадський скейтпарк, який є частиною арт-інсталяції, був спроєктований художником Джоном Хіллдінгом, який сказав, що місцева реакція була просто обурливо позитивною.

Сковорода площею 3600 квадратних футів має вигнуті сторони з вирізом, два горбатих яйця в центрі та один шматок смугастого бекону, який діє як пандус, що веде до ручки сковороди.

Сковорода – скейтпарк

Скейтпарк, розташований в Уілксоне, що в окрузі Пірс, штат Вашингтон, став незмінним фаворитом місцевих жителів, хоча він ще не закінчений.

Роботи над парком почалися в грудні 2020 року компанією Grindline, що займається будівництвом ськейтпарков, і сином Хілдінга Емілем.
Ранні конструкції містили гігантський шпатель, але він був спрощений для зниження витрат.
Виступаючи перед місцевим новинним агентством The Courier Herald, Джон сказав: “Я думаю, що з цими величезними або великими ідеями це дійсно проблема, тому що ви не знаєте, поки не закінчите, чи вийде це чи що з цього вийде.”

Художник повідомив місцевій газеті The News Tribune, що цей проєкт став його мрією, що збулася.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.