Дивні тварини, що кидають виклик законам природи – від акули-циклопа до корови з трьома очима (Фото)

Бабуся Дін Цюнсю була ще більш шокована, виявивши, що у цій змії була зайва нога. А кіт з кістлявими крилами налякав жителів Китаю.

Деякі спантеличуючі тварини виглядають так, ніби вони приземлилися з іншого світу

Змії з лапами, кенгуру-альбіноси та кролики розміром з собаку – цих дивних і чудових істот дійсно потрібно побачити, щоб в них повірити.
Ветеринар натрапив на одну з найбільш дивних речей, які вони коли-небудь бачили, коли корова дивилася на них не менше ніж трьома очима.

Малан Хьюз натрапив на незвичайного теляти під час тестування великої рогатої худоби на туберкульоз на фермі у Гвінедд, Уельс.

“Ветеринари, як правило, бачать різні речі – ягнят-циклопів і тварин, народжених з двома головами, – але я ніколи раніше не бачив нічого подібного”, – сказав Малан.

“Зовні додатковий очей виглядає нормально. У нього є повіки та вії, і він вологий, ніби виділяється якась мастило “.

Теля з трьома очима

Але яке місце серед найбільш дивних тварин світу займає всевидюча корова? Ось деякі з найбільш химерних істот, які може запропонувати мати-природа.

Досить сюрпризу, щоб прокинутися і побачити змію, підіймаються вночі на стіну вашої спальні, але бабуся Дін Цюнсю була ще більш шокована, виявивши, що у цій змії була зайва нога.

У 2009 році 66-річна жінка помітила рептилію, чіпляються за стіну кігтями, і була так налякана, що схопила туфлю і забила змію до смерті, перш ніж зберегти її тіло в пляшці з алкоголем.

Змія, яка була 16 дюймів в довжину і товщиною з мізинець, була потім відправлена ​​для вивчення на факультет природничих наук Західного педагогічного університету Китаю в Наньчане, де експерти були збиті з пантелику тим, що викликало мутацію.

Кенгуру-альбінос

Цей кенгуру-альбінос був вирощений в парку Фогельпарк в Марлоу, Німеччина, і виділяється своїм незвичайним білим хутром.

Рідкісну тварину, на ім’я Альберт народилося з генетичною мутацією у 2011 році та зіткнулося з боротьбою за виживання в дикій природі, оскільки традиційний сірий хутро цього виду допомагає їм зливатися з ландшафтом.

У 2013 році ще один молодий кенгуру-альбінос був помічений в національному парку Намадгі недалеко від Канберри в Австралії, але рейнджери тримали її місце в секреті, побоюючись, що вона може стати жертвою мисливців.

Кот з крилами

Кот з кістлявими крилами налякав жителів Китаю.
Ви чули про котяче клапті – але, може бути, не зовсім так.

Це непостійна тварина з сімейства котячих привернуло увагу місцевих жителів Китаю після того, як вони помітили крила, що ростуть з його спини, – обдурені ветеринари, які помітили, що в них навіть є кістки.

Місцевий господар кішок розповів місцевим ЗМІ: “Спочатку це були всього лише дві шишки, але вони почали швидко зростати, і через місяць з’явилося два крила”.

Генетики пов’язують зростання зі станом шкіри, але повідомлення про кішок з крилами належить до кінця 1800-х років, а у деяких також була супереластичними шкіра.

Циклоп акула

Ця рідкісна акула-циклоп-альбінос була знайдена біля узбережжя Мексики.
Ця одноока акула-альбінос налякала рибалок після того, як вони виловили її тралом біля берегів Мексики.
Вважалося, що у нього вроджене захворювання, званий Циклоп, яке зустрічається у декількох видів тварин, включаючи людину.
Однак це захворювання ніколи не було виявлено у дорослих акул, оскільки малоймовірно, що вони виживуть в дикій природі.

Найбільший у світі крокодил-вбивця

величезний крокодил

Шестиметровий крокодил Лолонг став пам’яткою Філіппін
Іноді розмір має значення – просто запитаєте Лолонга, колись найбільшого у світі крокодила в неволі.
На страхітливого шестиметрового звіра протягом трьох тижнів полювали на Філіппінах у 2011 році після того, як, як повідомляється, був убитий місцевий житель, але його дивовижні розміри перетворили його в пам’ятку.

Гігантська рептилія, яка важила понад 1000 кг, містилася в Екопарк і офіційно була оголошена Книгою рекордів Гіннеса найбільшим крокодилом в неволі.

Кролик розміром з собаку

гігантський кролик

Фламандські гігантські кролики можуть виростати до величезних розмірів – цей кролик, взятий в зоотехнічному центрі в Уельсі, виглядає великим як собака.
Однак не всі великі звірі повинні бути жахливими, як доводить цей величезний фламандський гігантський кролик.
Трирічний Багсі був зображений в Центрі тварин Лліс Ніні в Суонсі, коли робітники намагалися знайти кролику новий будинок.
Фламандські гіганти регулярно виростають до величезних розмірів і відомі як король кроликів, але, однак, вони домашні та дуже доброзичливі до сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.