ТОП-10 продуктів часів СРСР, які згадуються з дитинства (Відео)

Якщо ви хочете дізнатися більше які продукти були популярні в СРСР і за якістю зараз вже немає на наших прилавках, то подивіться відео нижче.

В СРСР за якістю продуктів стежили строго. Особливо це стосується швидко псуються
Ті хто жив у Радянському Союзі звичайно повинні пам’ятати які продукти були в той час.
Зараз асортимент набагато більше ніж був раніше в СРСР, проте за якістю сьогоднішні продукти поступаються їм.

Морозиво “Пломбір”

Хто не пам’ятає цього смачного морозива за 20 копійок? В не було добавок, барвників і використовувалося тільки натуральне молоко.
Звичайно ще дуже популярні було морозиво “Каштан” і в стаканчиках. Зараз така якість не може дозволити собі жоден виробник – не втримається за ціною і конкуренція велика.

Згущене молоко

Це вже легенда. Не можна уявити наше дитинство без згущеного молока. Таку згущене молоко вже не випускають, з тих же причин, що і морозиво.
Згадайте, як ви відкриваєте банку згущеного молока, берете ложку, наливаєте собі чай і починаєте вприкуску його поглинати, при цьому читаючи книжку або дивлячись телевізор!

Ковбаса “Сервелат”, “Московська”

Справжня ковбаса вже не тієї якості, вона просто зникла з прилавків. Зараз вся ковбаса з добавками та барвниками та з посиленням смаку. Звичайно можна купити справжню ковбасу на базарі, якщо ви знаєте продавця та у нього постійно купуєте ковбасу.

Тушонка

Тушонка

Розробив її та впровадив француз ще за часів Наполеона.
Не забули як ви ножем відкриваєте тушонку на природі та намазуєте на хліб, в той час, коли ще не наловили риби?
Так, і як закуска вона була популярна. Така тушонка пропала теж з прилавків магазинів. Як правило, зараз в банку біль ніж половина жиру і незрозуміло ще чого і трохи м’яса з добавками.

Якщо ви хочете дізнатися більше які продукти були популярні в СРСР і за якістю зараз вже немає на наших прилавках, то подивіться відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.