Молитви, коли людина стикається з труднощами в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, коли я постаю перед труднощами життя, дай мені спокій і нагадай мені, що ти приготував для мене.

Молитва про переповнення благословень

Господи, Боже мій, ти мій пастир. Ви ведете мене і забезпечуєте мене. Ти дбаєш про мене і посилаєш мене на кращий шлях. Коли я постаю перед труднощами життя, дай мені спокій і нагадай мені, що ти приготував для мене стіл. Ти помазав мене, твої благословення переповнюють моє життя.

Вступаючи в цей день, я відчуваю себе вільним, знаючи, що ваша доброта і милосердя супроводжуватимуть мене всі дні мого життя, і я буду жити в домі Господа назавжди. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва ясної настанови

Господь, мій Бог, Ти мій щит і моя сила. Допоможіть мені довірити вам свої рішення і своє майбутнє. Дозвольте мені покластися на вас всім серцем, замість того, щоб покладатися на власне розуміння. Дай мені ясне керівництво в моєму житті, Господь.

Підкоряючись вам, я знаю, що ви будете направляти мої шляхи, і я можу бути впевнений, що ваш напрям – це завжди кращий шлях. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Надприродна молитва світу

Небесний Отець, принеси світ в мій розум і моє серце, коли я борюся з труднощами. Допоможіть мені порахувати мої благословення і знайти в вас спокій. Я стримую ваше обіцянку, що ви ніколи не покинете мене і ніколи не покинете мене. Допоможи мені жити у світлі цих слів, Господь, з упевненістю, що ти не покинув мене і ніколи не покинеш мене.

Ваш світ глибше і міцніше, ніж будь-який світ, який дає світ. Дай мені світ, батько. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва мудрості та розуміння

Небесний Батько, ти – світло світу, і твоє слово говорить, що ти даси мені мудрість і розуміння. Ви не залишаєте мене блукати по життю, але ви зі мною в кожну мить кожного дня. Ви задовольните мої потреби, коли я засмучений, і зміцните мене, коли життя втомить мене. Допоможіть мені слідувати вашим шляхом, ведучи мене до життя, повної плодів і радості.

Нехай я буду подібний до добре зрошуваного саду, квітучому, коли я черпаю харчування з коренів, міцно посаджених у твоїй любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.