3 знаки зодіаку, у яких буде відмінна тиждень з 24 по 30 травня 2021 року

Бувши наполегливій і допитливою Дівою, ви не тільки відмовитеся від ретроградного опору, але і знайдете спосіб відчути себе піднесеним.

Попереду прекрасний тиждень для трьох знаків зодіаку, починаючи з 24 травня 2021 року.
Кілька планет тільки що перейшли в грошовий сектор для Тельця. Близнюки мають додаткову підтримку зі своїм знаком зодіаку Сонцем, а Діві пощастило, коли Меркурій слабшає через ретроградного сезону.

На цьому тижні ми дивимося на початок ретроградної системи Сатурна (початок у неділю, 23 травня) і початок ретроградного Меркурія (починаючи з суботи, 29 травня). І прямо посеред всього цього, в середу, 26 травня, у нас буде Повний місяць у Стрільці та Місячне затемнення.

Всі ми знаємо, що роблять ретрогради – вони псують наші графіки, плани, наші комунікації, руйнуючи при цьому будь-яке наше уявлення про контроль. Ретрогради створюють дискомфорт, однак Повний місяць у Затьмаренні для деяких може служити рятівної милості.

Це космічна подія допускає розумне і духовний відступ, і якщо ви є одним зі знаків, які легко шанують такого роду події, тоді ви пронесетесь крізь ретрограда, озброєні знанням, надією і повним усвідомленням того, що це теж пройде.

З надією в кишені та зняттям стресу, тиждень може бути повністю перетворена для вас і вами.

Іншими словами – у цього тижня приголомшливий позитивний потенціал. Це залежить від людини, щоб знайти та використовувати це. Які знаки знаходяться на правильному шляху?

Ось три знаки зодіаку, у яких буде відмінний тиждень з 24 по 30 травня 2021 року:

Телець (20 квітня – 20 травня)

Є дуже вагома причина, по якій у вас, зокрема, буде фантастичний тиждень, і це пов’язано з природними особливостями, якими володіє ваш знак: витривалістю, витривалістю, упертістю.

По суті, у Тельців просто немає часу на невдачу або поразку, що має на увазі, що планетарні ретроградні руху, такі як ретроградний Сатурн на початку тижня і ретроградний Меркурій в кінці тижня, – це речі, з якими ви просто не відмовитеся й померти за.

Ви просто занадто сильні для такого роду «відставання», і що робить з цього в позитивний досвід для вас, так це ідея того, що ви збираєтеся доводити собі на цьому тижні. У вас і раніше були неприємності – ви впоралися з ними та вийшли пахне трояндою.

Що ж, проблеми можуть переслідувати вас і на цьому тижні, але замість того, щоб дозволити їм опуститися, ви збираєтеся піднятися так високо над ними, що ви досягнете небувалого духовного максимуму. Що хорошого в цьому тижні?

Усвідомлення себе як просвітленої істоти в процесі. Ви тільки що вийшли зі свого знака і тепер перебуваєте в Близнюках – все, що ви бачите, – це можливість.

У той час як світ навколо оплакує опір, яке супроводжує будь-планетарний ретроград, ви, з іншого боку, будете святкувати той реальний і справжній факт, що ніщо – я нічого не маю на увазі – вас засмучує.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Нам всім подобається стрибок напруги, який трапляється, коли ми нарешті знаходимося в нашому власному знаку Сонця, і цей час Близнюків. Це означає, що ви, Близнюки, будете почувати себе добре і будете готові до хороших часів, які, як раз трапиться, настануть на цьому тижні.

Народження в центрі року – це частина того, що створило вашу дуалістичну природу – півсвіту, напівтемного. Це одна з причин, по якій люди не завжди «розуміють» Близнюків – ви, хлопці, як би несумісні зі стабільністю вашого настрою.

Що робить цей тиждень дивовижною для вас, так це те, що ваші “гойдалки” – все легкі.

У середу, 26 травня, на вас насувається Повний місяць і Місячне затемнення, і це, по суті, виб’є вас з будь-якого денного блюзу, який ви, можливо, відчуєте, і прямо в якісь щасливі часи.

Оскільки затемнення пов’язане з тінню і світлом, воно ідеально підходить для Близнюків, бо ви теж все про тіні і світлі.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва
Діва

Як Діва, ви за своєю природою скептично ставитеся до будь-якої ідеї, яка могла б означати, що у вас ось-ось буде дуже хороший тиждень. На жаль, вам просто доведеться посміхнутися і витерпіти це, тому що це одна з ваших кращих тижнів в цьому році.

Цей тиждень ставить нас прямо між двома ретроградами – Сатурном і Меркурієм – і ви, як і вся інша планета, відчуєте подолання стандартної ретроградної плутанини та труднощів у спілкуванні.

Отже, що в цьому хорошого? Нічого, проте ви цього не приймаєте і хочете ясності – і відповідей. Бувши наполегливій і допитливою Дівою, ви не тільки відмовитеся від ретроградного опору, але і знайдете спосіб відчути себе піднесеним протягом тижня, який може випробувати нерви звичайній людині.

Ваша соціальне життя повернулося, і ви не збираєтеся робити що-небудь, крім найкращого, ви чекали досить довго – і, схоже, у вас є натовп приятелів, які очікують вашого повернення.

І ти повернешся, з наворотами. Співай, танцюй, приймай участь! Ви ніколи не вважали себе частиною людства, так навіщо починати зараз, тусовщик? Розважайтеся зі своїм поганим я – ваші погляди полюблять вас за це.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.