Рецепт: Вівсяні оладки зі спеціями і кокосово-карамелевими грушами

Оладки з горіховим смаком не містять молочних продуктів, з мигдальним молоком, мускатним горіхом і корицею - ідеально підходять для сніданку або обіду на вихідні.

Інгредієнти

250 мл мигдалевого молока
½ ч.л. молотой гвоздики
1 чайна ложка меленого мускатного горіха
4 ч.л. молотой кориці
100 г вівсяних пластівців
3 великих яйця

Для карамельних груш

2 столові ложки цукрової пудри
75 г кокосового масла
2 груші, очищені від серцевини та тонко нарізані
200 г кокосового йогурту для сервірування

Дивовижно смачні вівсяні оладки

метод

Крок 1
У великій каструлі змішайте мигдальне молоко, гвоздику, мускатний горіх і 3 чайні ложки кориці. Доведіть до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та варіть 6 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи, до густоти та кремової консистенції як каша. Перекласти в миску, накрити кришкою та остудити 20 хвилин.

Крок 2
Поки чекаєте, приготуйте карамельні груші. Рівномірно посипте цукром сковороду, встановлену на слабкий вогонь. Чи не перемішуйте, але почекайте, поки він не почне танути, місцями стаючи темно-золотистими. Коли більша частина цукру розтане, обережно перемішайте, щоб видалити сухі плями. Додайте 25 г кокосового масла. Перемішайте скибочки груші з корицею, що залишилася, потім додайте в карамель і готуйте 5 хвилин до розм’якшення. Відкладіть в сторону.

Крок 3
Тепер поверніться до вівсянки, додавши яйця і ½ чайної ложки солі, щоб вийшло рідке тісто, схоже на млинець. Нагрійте духовку до 140 ° C / 120 ° C вентилятор / газ 1 і поставте пластини, щоб вони нагрілися.

Крок 4
Розтопіть на сковороді трохи залишився кокосового масла. Коли все стане гарячим, додайте половинки рідкого тесту, рознесені один від одного, і готуйте по 4 хвилини з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору. Викладіть на тарілку і поставте в духовку. Продовжуйте смажити оладки, додаючи в міру потреби більше кокосового масла. Подавайте оладки з ложкою кокосового йогурту і теплими грушами.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.