(Відео) Старенька жебракувала біля супермаркету, а потім купила продуктів на 900 гривень, села в таксі і поїхала

Так нещодавно біля одного супермаркету була помічена бабуся, яка стояла перед входом і просила милостиню.

У нашому сучасному і швидкоплинному світі є багато цікавих випадків, які можна побачити прямо перед супермаркетом.

Багато стають свідками як літні люди, діти або цигани просять милостиню перед церквою або супермаркетами. З різних причин ці люди змушені просити милостиню. Як говоритися від тюрми та суми ніхто не застрахований.

Однак є й інші випадки, які змушують неоднозначно сприймати жебраків.
Так нещодавно біля одного супермаркету була помічена бабуся, яка стояла перед входом і просила милостиню. У наш час в цьому начебто нічого незвичайного немає.

Овочі в супермаркеті

Але тут випадок інший. Як зауважив один частих відвідувачів супермаркету, що старенька після закінчення свого робочого дня накупила дорогих продуктів десь на 900 гривень і викликала таксі. Він сказав їй, що можна було б купити та простіше продуктів, якщо ви милостиню просите. На що бабуся негативно відреагувала.

Як пізніше з’ясувалося вона щодня має “заробіток” в розмірі 900 грн., А іноді та більше і майже завжди викликає таксі, щоб поїхати додому.
Як повідомили касири супермаркету, здоров’я у цій бабусі нормальне, цілий день вистояти та просити милостиню не всякий зможе.

В постах, які люди залишили під відео, можна помітити неоднозначні судження. Одні вітають і нормально відгукуються про цю бабусі, інші негативно коментують цей випадок.

Подивіться і ви відео нижче і зробите свій висновок.
Як ви можете прокоментувати цей випадок?

«Иду в магазин и вижу стоит бабушка с телегой и кульками просит денег. Дальше вижу, как за ней приезжает такси. Начал…

Posted by Київ Оперативний on Tuesday, June 15, 2021

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.