Рецепт: Яйця для пікніка з горохом і шинкою – варіант на природу

Упакуйте ці невеликі закуски для пікніка або подайте їх в якості канапе на вечірці. Вони схожі на яйця віскі, але з класичним поєднанням гороху і шинки в середині.

Інгредієнти

6 великих яєць, кімнатної температури
90 г замороженого гороху, розмороженого і злиться без води
90 г вареної шинки, подрібненої
Майонез 3 ст.
650 г ковбаси
1 столова ложка гірчиці діжонської
3 ст. ложки дрібно нарізаної петрушки
½ ч.л. сушеної шавлії
70 г борошна
130 г сушених панірувальних сухарів
1л рослинної олії, для смаження у фритюрі

Правда апетитно виглядають?

Метод

Крок 1
Доведіть до кипіння велику каструлю з водою і ложкою обережно опустіть в неї 4 яйця. Готуйте 10 хвилин, потім вийміть черпак і промийте під холодною водою, щоб зупинити процес приготування.

Крок 2
Варені яйця очистити та нарізати невеликими шматочками. Перекладіть в миску, потім акуратно додайте горох, окіст і майонез. Пора року. Майонез допоможе зв’язати все, але не перемішуйте занадто багато, інакше яйце почне розпадатися. Відкладіть в сторону.

Крок 3
Розімніть ковбасу, гірчицю, петрушку, шавлія і деякі приправи руками до однорідного стану. Розділіть суміш на 16 кульок розміром з волоський горіх. Притисніть один з кульок до долоні, щоб вийшов тонкий диск, потім додайте в центр чайну ложку горохової та шинкою начинки з гіркою. Закрийте руку, щоб обернути ковбасу навколо начинки, потім натисніть і ущипніть, щоб добре запечатати. Переверніть в акуратний куля в руках, потім перекладіть на тарілку та остудіть. Повторіть те ж саме з фрикадельками та начинкою.

Крок 4
Викладіть залишилися яйця в неглибоку миску і збийте, потім висипте борошно і панірувальні сухарі на дві окремі тарілки. Приправити борошно сіллю і перцем. Посипте охолоджені яйця для пікніка приправленою борошном, потім умочіть у збите яйце і, нарешті, обваляйте в панірувальних сухарях, поки вони добре не покриються.

Крок 5
Заповніть велику сковороду або вок не більше ніж на третину маслом і нагрійте до 180 ° C, або поки кубик хліба не зашипить, коли його кинуть в масло, і не підрум’яниться за 30 секунд. Опустіть яйця для пікніка в масло партіями по чотири або п’ять штук і перевертайте кожну хвилину протягом 3-4 хвилин, поки вони не стануть рівномірно золотистими та хрусткими. Злийте воду на тарілку, застелену кухонним папером, поки готуєте партії, що залишилися. Посипте трохи морською сіллю і подавайте з гірчичним майонезом або м’ятним соусом тартар або подавайте холодним.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.