(Відео) Напої дітей з Радянського Союзу: що було саме ходове?

Щоб це згадати, подивіться відео нижче. Приємного ностальгічного перегляду і хороших спогадів про вашу молодості!

Сьогодні коли заходиш в супермаркет – очі розбігаються від безлічі видів мінеральної та солодкої води, а також соками, напоями газованими та без газу. Звичайно в СРСР такого розмаїття не було. Хоча щодо якості можна посперечатися.

Які ж безалкогольні напої пили діти в СРСР?

Практично кожна радянська сім’я починаючи з початку літа заготовлювала соки, джеми, компоти та інші соки. На кухнях у кожної господині був невеликий консервний завод! Заготовляли вітаміни на зиму. І в місті та в селі. Напевно ви всі пам’ятаєте трилітрові банки з яблучними або грушевими компотами, які були такі смачні коли їх відкривали взимку.

Напої в їдальні

Річ у тому, що альтернативи не було. Крім свого домашнього соку, можна було купити сік в трилітровій банці з гастронома, але з домашнім його не порівняти!
А пам’ятаєте, як можна було зайти в магазин і випити склянку соку: томатного, сливового або березового?

А стакан солі та чайну ложку для томатного соку, які стояли поруч – пам’ятаєте? І найцікавіше, що ніхто не хворів, адже ложка була одна для всіх!

Альтернативою сокам на розлив – був автомат з водою газованої. Скільки коштував стакан газованої води без сиропу і з сиропом – згадали?

Які ще безалкогольні напої пили дітлахи в Радянському Союзі?
Щоб це згадати, подивіться відео нижче. Хто і не знав що пили діти в СРСР, також може подивитися це відео.
Приємного ностальгічного перегляду і хороших спогадів про вашу молодості!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.