На якому літаку Ірина Федишин встигає на всі концерти по Україні (Фото)

Ірина Федишин розповіла, що звичайно літаком добре прилетіти та це робиться швидко, але через негоду концерт може зірватися.

Як в Україні люди потрапляють в те місце куди їм необхідно? По різному. Деякі пересуваються на своєму автомобілі, інші використовують автобус або поїзд. Певна кількість людей добираються до місця призначення літаком. А деякі пішки!
Залежно від фінансового стану людини та терміновості.

А як потрапляють на свої концерти представники шоу-бізнесу?
Те ж по-різному. Але їм необхідно з собою везти цілу команду, обладнання та багато речей, в тому числі одяг. Найголовніше приїхати на місце, де буде проводитися концерт заздалегідь і все підготувати. А якщо кілька концертів потрібно давати в короткий проміжок часу в різних місцях нашої країни? Як при цьому вчинити, щоб скрізь встигнути?

Нещодавно Ірина Федишин розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаву фотографію, яка відповідає на це питання. Виявляється вона, встигає на всі заплановані концерти за допомогою авіації. На фото видно як Ірина Федишин стоїть на тлі невеликого літака. Звичайно всю команду таким літаком разом з обладнанням не перевезеш, але самій співачці звичайно можна швидко потрапити куди необхідно.

Ірина Федишин розповіла, що звичайно літаком добре прилетіти та це робиться швидко, але через негоду концерт може зірватися. Так нещодавно у неї на одному із запланованих концертів зірвало вітром дах сцени. І пішов сильний дощ. Концерт не відбувся, а вона тільки змогла сфотографуватися з прибулими глядачами.

Але все одно Ірина Федишин планує виступити перед ними на сцені найближчим часом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.