Молитва мудрості, щоб впоратися з труднощами. Читайте з вірою в серці

Дай мені, Господь, мудрість зрозуміти труднощі на моєму шляху і дозволь мені відчути та побачити Твою втішну руку посеред цих бід.

Мудрість, щоб впоратися з труднощами

Могутній Бог, Ти можеш робити все, і ні один Твій план не може бути стриманий. Ви керуєте життям своїх дітей і цілеспрямовано плануєте всі обставини.

Дай мені, Господь, мудрість зрозуміти труднощі на моєму шляху і дозволь мені відчути та побачити Твою втішну руку посеред цих бід. Благослови мене вірою, яка дає мені впевненість в тому, що я можу спокійно зустрічати труднощі, знаючи, що Твої плани завжди бездоганні. Амінь.

Молитва мудрості, щоб впоратися з помилкою

Господь, Ти премудрий, джерело всієї істинної мудрості. З Твоєї вищою мудрістю ви спланували моє життя і курс, який я повинен вибрати. Веди мене, Господь, тим шляхом, який мені належить пройти, і направ мене по шляху, який Ти приготував для мене. Допоможи мені, Господь, приймати правильні рішення і дозволь мені відчути Твою силу і любов в моєму житті, щоб я міг в здоровому глузді уникати страхів, які приносить замішання. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Мудрість зрозуміти та прийняти молитву волі Бога

Батько, Ти дав мені милість і ласку понад те, чого я заслуговую. Тільки ви гідні мого підношення і мого поклоніння. Допоможи мені, Господь, жити життям, угодним Тобі та відповідної Твоєму ідеального плану для мого життя.

Дай мені мудрість визначити неправильні впливи, які збивають мене з невірного шляху і допомагають уникати їх. Ви знаєте, що для мене найкраще, тому зрощує в мені бажання і старанність шукати Твою волю. Амінь.

Провідна молитва

Мій Небесний Отець, Ти все бачиш і знаєш все, що є. Ваше розуміння безмірно, і ваші знання досконалі. Навчи мене, Господь, щоб я міг ходити у Твоїй мудрості. Надсилайте мої кроки так, щоб я не опинився на неправильному шляху, і направляйте свої думки так, щоб я не робив неправильний вибір. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.