Як в Україні отримати пенсію в 7 тисяч гривень: всі подробиці

Виявляється пенсію в 7 000 гриві в Україні можна отримати та зробити це можна. Але для цього необхідно виконати ряд умов.

Не секрет, що більшості пенсіонерів не вистачає грошей, отриманих від пенсії. І їм доводиться економити буквально на всьому. Особливо на харчові продукти. Вед на комунальних послугах не зекономиш – платити все одно треба щомісяця. Хіба у кого є субсидія, то тому легше, але не набагато.

Тому всі пенсіонери уважно стежать за політикою нашої держави зі зміни пенсій. Виявляється пенсію в 7 000 гриві в Україні можна отримати та зробити це можно. Але для цього необхідно виконати ряд умов.

Як збільшити собі пенсію?

У Міністерстві соціальної політики України розповіли, що для отримання пенсії в 7 000 гривень можуть претендувати ті люди, у яких повний страховий стаж з обох пенсійних систем: накопичувальної та солідарної.

Так необхідно робити внески до накопичувальної системи в розмірі 4% від зарплати щомісяця. При цьому прибутковість повинна бути в + 0,25%, вище рівня інфляційних процесів, які бувають щомісяця в Україні. Тоді до старості ви зможете розраховувати на 7 000 гривень на місяць.

Однак тут є ще одні нюанси: заробітна плата повинна бути не менше 15 000 гривень на місяць, і стаж не менше 35 років, а також отримувати пенсію в солідарній системі щонайменше 3 600 гривень.

Виходячи з вищевикладеного кожен житель нашої країни після 15 років може розраховувати на 3 600 гривень в солідарній пенсійній системі та 3 100 гривень за накопичувальною системою. Тоді це в цілому буде 6 700 гривень в місяць.

Наскільки це прийнятно і можливо для майбутніх пенсіонерів – повинен вирішити кожна людина.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.