Пиріжки з яблуками з листкового тіста: апетитно виглядають і смак – дивовижний!

Порадуйте своїх близьких і друзів цими апетитними яблучними пиріжками. З начинкою з яблук і кориці в листковому тісті вони чудові!

Інгредієнти

2 середніх або великих яблука очищених від серцевини, шкірки та значно нарізаних
50 г цукрової пудри
½ ч.л.молотой кориці
трохи (на ваш розсуд) вершкового масла
1 солодке десертне яблуко очищене від серцевини, шкірки та нарізане кубиками розміром 1 см
320г (пакет) листкового тіста
2 столові ложки молока для глазурі
2 ч.л. цукру

Пиріжки з яблуками

Метод

Крок 1
Покладіть яблуко, цукор і корицю в невелику каструлю з 1 столовою ложкою води. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10-15 хв, поки яблуко не розколеться і не перетвориться в компот.

Крок 2
Вмішайте масло і солодке яблуко і готуйте ще 5 хвилин без кришки, поки яблуко не стане м’яким, але збереже свою форму, а надлишки води не випарувалися, щоб навколо шматочків яблука утворився густий компот. Зніміть з вогню і дайте охолонути.

Крок 3
Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Розгорніть лист листкового тіста на робочій поверхні та розріжте на 4 рівних прямокутників. Розділіть яблучну начинку на одну сторону кожного прямокутника з листкового тіста, залишивши кордон в 1 см. Змастіть кордон молоком і загорніть порожню сторону тесту поверх начинки та стисніть разом. Змастіть великою кількістю молока і посипте цукром. Зробіть невеликий отвір для пари в середині оборотів.

Крок 4
Перекласти на деко, застелене пергаментом, і випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору і сполученню. Дайте охолонути на 10 хвилин на решітці (начинка буде розплавленої, коли вона вперше потрапить в духовку), а потім подавайте в теплому вигляді з кулькою ванільного морозива або подавайте при кімнатній температурі. Зберігати 2 дні в герметичній тарі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.