Молитва про усвідомлення гріхів і прохання до Господа про їх прощення. Читайте з вірою в серці

Раніше я думав, що можна грішити та не каятися, потім думав, що можна грішити, покаятися і знову грішити.

Молитва про усвідомлення гріхів і прохання до Господа про їх прощення

Господи, я знаю що потрібно завжди прощати людини та це дозволить і іншим мене вибачити. І потім Ти, якщо порахуєш за потрібне, пробачиш мені за мої гріхи.

Я прошу тебе дай мені пильність, щоб я міг бачити все і не грішити. Щоб я розумів, що роблю гріх якщо поступаю таким чином з людьми. Раніше я думав, що можна грішити та не каятися, потім думав, що можна грішити, покаятися і знову грішити.

Я думав, що потім мені все буде прощено. Я розкаявся і прошу допомогти мені більше не грішити. Боже я прошу направити мене в усі дні мого життя тільки на правильний шлях.
В ім’я Ісуса, амінь!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва, щоб пробачити іншим

Господи, я зізнався у своєму гріху і в неправильних вчинках до інших людей. Я вдячний Тобі, що ти мене пробачив. Боже, допоможи мені також пробачити тим людям які заподіяли мені біль. Батько небесний – прибери з мого серця злобу та образу на людей, які заподіяли мені біль. Я хочу сказати Тобі, що відтепер моє серце буде наповнене благодаттю стосовно кривдників. Я просто з Твоєї допомогою почну нове життя. В ім’я Ісуса, амінь!

Молитва подяки за Господнє прощення

Батько небесний, я прошу тебе – хай тягар провини у мене буде звільнено через прощення. Я вдячний Тобі, що ти простив мене за вчинені мною гріхи. Ти навчив мене як прощати своїх кривдників і тим самим моє серце заспокоїлося. Я не думаю про помсту кривдникам.

Господи я знаю, що Ти сам знаєш як з ними вчинити. Тепер я вільний від гріхів і думок про помсту кривдникам. В ім’я Ісуса амінь!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.