Молитва до Господа про допомогу у вирішенні нагальних проблем. Читайте з вірою в серці

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться.

Моліться не тільки коли вам важко в житті. Моліться завжди. Моліться коли, хочете подякувати Всевишньому і коли просите Його про щось. Потрібно в молитві розмовляти з Богом, без пихатих слів, а, бо ви розмовляєте зі своїм другом. Пам’ятайте вислів: “Так, по вірі вам буде! ” Моліться з вірою в серці.

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться. Не залишайте навіть сумнівів, в тому що Бог вас не почує.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Боже, допоможи мені бути напоготові, щоб я міг твердо стояти у своїй вірі. Я знаю, що стійкість вимагає від мене рішучості та дій тому я молю про Твоєї допомоги. Допоможи мені в моєму житті. Я також молюся, щоб протягом усіх випробувань я залишався хоробрим і сильним, тому що Ти завжди зі мною і ніколи не залишиш мене. Боже, я люблю Тебе всім своїм серцем, і я дякую Тобі за те, що ти дав мені можливість розв’язувати мої проблеми та проблеми моєї сім’ї, в ім’я Ісуса, Амінь.

Господи, я вдячний Тобі за те, хто ти є. Це Твоя божественна природа гарантує, що я ніколи не залишуся без твоєї допомоги, рішучості або мотивації, поки я служу Тобі. Я радію своєму довірі та сподіваюся на Тебе, і я дякую Тобі, бо Ти допомагаєш нужденним. Я буду терплячим у своїх стражданнях і вірним у своїх молитвах, знаючи, що Ти, Боже, Ти бачив мене й Ти знаєш ширшу картину моєму житті. В ім’я Ісуса, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.