(Фото) Леся Никитюк в свої 34 роки виглядає ідеально: дізнайтеся, що вона найбільше хоче

У соціальних мережах шанувальники не забули залишити свої пости та вони написали, що Леся Никитюк шикарно виглядає і їх прямо-таки "запалює".

Як завжди, Леся Никитюк вражає своїм іміджем. Також, вона нестандартно мислить і іноді своїми питаннями в соціальних мережах ставить в тупик своїх шанувальників.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній вона прекрасно виглядає. У неї стрункі ніжки та одягнена Леся Никитюк в ультракоротке плаття.

У соціальних мережах шанувальники не забули залишити свої пости та вони написали, що Леся Никитюк шикарно виглядає і їх прямо-таки “запалює”.

Леся Никитюк, яка є українською телеведучою на своїй сторінці в інстаграм задається кількома питаннями. По-перше, вона повідала як їй живеться у свої 34 роки. По-друге, Леся Никитюк констатувала, що у неї ще немає дітей. Однак вона чомусь дуже захотіла онуків. Найцікавіше, що їй після свого Дня народження захотілося чомусь послухати радіо Ретро FM.

Останнім питанням, з яким Леся Никитюк звернулася до шанувальників, це було питання про те, щоб їй нагадали коли в супермаркеті “Сільпо” буде акція на продаж риби по знижці.

В цьому і є вся Леся Никитюк. Як зізнається в інстаграм Леся Никитюк, вона завжди відверта.

Для інформації: 19 жовтень 2021 року Лесі Никитюк виповнилося 34 роки. Кар’єру вона починала на телебаченні. Було це після того, коли вона у 2011 році взяла участь в шоу “Розсміши коміка”. Після 12 місяців вона стає ведучою програми про подорожі “Орел і решка”. Починаючи з 2018 року Леся Никитюк
працює на “Новому каналі”, де веде шоу “Хто проти блондинок?”, “Le Маршрутка”, “Хто зверху?”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.