Відомий кварталівець розлучився з дружиною: відверта заяву

Один з ключових акторів студії "Квартал 95" Олександр Пікалов заявив, що в його житті сталися кардинальні зміни.

Художній керівник “кварталу ” Пікалов повідомив, що він розлучився зі своєю дружиною Іриною. Разом пара була 18 років. Причина розлучення не повідомляється.

Про свій статус холостяка комік заявив в інтерв’ю виданню “Українська правда”, і то – вирішив не акцентувати на це увагу.

Пікалов на сцені
Пікалов на сцені

Олександр Пікалов сказав про розлучення побіжно, відповідаючи на питання, чи покращилося його життя після відходу Зеленського в політику

“У мене ж був будинок, який залишив колишній дружині, можна і туди з’їздити. Це дерев’яна садиба. Але я сусід Петра Олексійовича через дві вулиці “,

– розповів художній керівник студії “Квартал 95 “.

Олександр та Ірина одружилися в 2003 році. У 2006 році у пари народився син Михайло. Ірина – виконавчий продюсер “Студії Квартал 95 “. Комік уточнив, що своїй дружині він залишив будинок, який знаходиться під Києвом. Відомо, що цей будинок розташований по сусідству з будинком п’ятого президента України Петра Олексійовича Порошенка.

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Відзначимо, що після відходу Володимира Зеленського з гумористичного шоу, навантаження на діючих учасників творчого колективу стала більше. Пікалов заявив, що він став більше працювати над проектами, хоча їх рейтинги трохи впали. В адміністрації студії пов’язують це і з карантином, який з різною жорсткістю введений в Україні вже майже два роки. Але основна причина – все ж відхід лідера “95 кварталу ” Володимира Зеленського в політику.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.