Фаворит “Танців” Артур Логай розповів, як через репетиції не спав дві доби

Улюбленець судді Максима Чмерковського, учасник "Танців із зірками" на телеканалі 1+1 Артур Логай розповів, як працював майже на знос.

Артур Логай в інтерв’ю 24 каналу розповів, що коли йому запропонували участь у “Танцях із зірками”, він якраз знімався в серіалі “Моя улюблена страшка”. Артур одночасно і зрадів, і засмутився.

Засмутився тому, що не знав, як поєднувати зйомки та танці, проте потім зрозумів, що це чудовий шанс виявити себе в чомусь новому.

Логай та його партнерка
Логай та його партнерка

28-річний актор розповів, що було таке, що не спав по два дні. Такі важкі випробування потрапили на той період, коли чоловік знімався у повнометражному фільмі, і потрібно було репетирувати виступи на “Танці із зірками”.

Артур Логай прокоментував свої репетиції, які тривали цілодобово – не спав два дні

“Часом не спав два дні, дрімав у машині, коли приїхав на репетицію на півгодини раніше, чекав, коли приїде Аня (партнерка Артура, – прим. ред). Прекрасно все виходило, тому що організм був включений”,

— констатує лідер танцювального проекту на телеканалі 1+1.

Артур Логай прокоментував свої репетиції, які тривали цілодобово - не спав два дні
Артур Логай прокоментував свої репетиції, які тривали цілодобово – не спав два дні

А коли зйомки повнометражного фільму закінчилися, Артур дозволив собі трохи розслабитись. Проте, не виключав “Танці із зірками” із пріоритету.

Незважаючи на всі випробування Артур Логай зізнається – жодного разу не думав про те, щоб зійти з дистанції і відмовитися від участі в “Танцях із зірками”.

“Я не вмію здаватися”, – констатував український актор.

Нагадаємо, на “Танцях із зірками” у 2020 році фаворитом був український співак Олег Вінник. Однак у розпал сезону у нього діагностували коронавірус. Оскільки пара Винника та Шоптенка пропустила більше одного тижня, їх автоматично дискваліфікували. Це стало справжнім подивом для шанувальників, адже їм пророкували перемогу у сезоні.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.