Український співак Дзідзьо розповів, чому не став рятувати шлюб із SLAVIA

Одним із гучних розлучень 2021 року стало розлучення українського співака Дзідзьо та його дружини Славії.

Незважаючи на те, що новина про розлучення зіркове подружжя озвучило цього року, фактично вони перестали жити разом ще у серпні 2020 року.

Раніше Дзідзьо говорив, що на момент старту його відносин вони з партнеркою мали погляди на взаємини, побут, які ще зовсім не сформувалися. Проблемою було те, що якщо когось щось не влаштовувало, вони мовчали, а треба було про це говорити. Тому зараз музиканти остаточно вирішили йти своєю дорогою.

Проте у шанувальників ще залишається надія на те, що Дзідзьо та Славія будуть разом, бо їх неодноразово бачили разом на заходах у Києві, а ще вони пишуть один одному у коментарях під фотографіями приємні слова.

Відносини Дзідзьо зі SLAVIA (справжнє ім’я – Ярослава Хома) тривали 20 років

Дзідзьо - Михайло Хома
Дзідзьо – Михайло Хома

“Є така історія: одружилися трикутник і квадрат, зробили собі ідеально круглі двері додому і ніяк не можуть туди потрапити”, – описав співак свої стосунки з колишньою дружиною.

Михайло Хома (справжнє ім’я артиста) каже, що зрозумів — вони зі Славією дуже різні люди, тож намагатися щось повернути — марнування часу та сил. Кожному з них треба йти своєю дорогою.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!